Vestă softshell anti-vânt 900 Negru Bărbați

12999 LEI

Produs conceput pentru antrenamente de navigație. Protejează de frig și de ploaie.

Material exterior hidrofob și extensibil, cu fibră respirantă din polar! Vestă ideală pentru a vă completa panoplia pentru navigație!

Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Material cu membrană de 270 g/m² şi faţă interioară din polar.

Hidrofobie

Tratamentul aplicat materialului permite alunecarea apei pe suprafaţa acestuia.

Protecție vânt

Materialul împiedică efectul de freezing.

Respirabilitate

Materialul evacuează transpiraţia.

Libertate de mișcare

Material extensibil, ce se adaptează mișcării corpului. Croială fără mâneci.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar pentru mâini, 1 la piept, 2 buzunare interioare.

Durabilitate

Material de calitate, rezistent.

Informații tehnice

Caracteristici tehnice

Gulerul are o înălțime de 6 cm mărimea L, care permite protecția împotriva vântului și frigului.

Șnur de strângere de la baza vestei este discret și permite strângerea produsului pe talie, pentru a evita pătrunderea vântului. Reglarea se face în partea dreaptă.

Fermoarele se deschid ușor și rapid, grație cursorului.

Cele 3 buzunare exterioare se închid cu ajutorul unui fermoar, 2 buzunare interioare fără sistem de închidere.

Ce este un material Softshell?

Materialul softshell este un material foarte tehnic format din 3 straturi: la mijloc o membrană microporoasă respirantă şi rezistentă la vânt, material exterior hidrofob, material interior din polar confortabil şi călduros. Materialul tehnic asigură confort termic, respirabilitate, lejeritate şi libertate de mişcare.

Ce este hidrofobia?

Hidrofobia materialului se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a acestuia. Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită în interior. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne ușor. Tratamentul trebuie reînnoit de-a lungul vieţii produsului. Magazinul nostru propune mai multe produse pentru tratament hidrofob.

Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?

Respirabilitatea unui produs corespunde capacităţii acestuia de a permite evacuarea transpiraţiei. Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 110926 ). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: extrem de respirant, între 10 și 13: foarte respirant, între 14 şi 17: respirant, între 18 şi 20: puţin respirant; mai mare de 20: nu este respirant.

Ce reprezintă indicele Clo?

Clo este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a polarului 500. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate. Indicele Clo evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele ”Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura produsă de corp un timp mai îndelungat.

De ce este importantă protecţia împotriva vântului?

Este foarte important să vă protejaţi împotriva vântului deoarece acesta scade temperatura corporală. Conform modelului ''Windchill'' care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi a frigului: pentru o temperatură de 5°C, cu o viteză a vântului de 30km/h, temperatura resimţită va fi de 0°C. Dacă temperatura aerului este de 0°C şi viteza vântului de 30 km/h, temperatura resimţită va fi de - 6°C. Materialele produselor noastre asigură protecție împotriva vântului.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Pentru mai multe informații:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
21,69 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii