Vestă protecție vânt ciclism RACER Kaki Bărbați

19999 LEI
8589012

Produs conceput pentru ciclism pe vreme răcoroasă. Vesta oferă protecție împortiva vântului!

Confortabilă, călduroasă și compactă. Meshul de la spate garantează evacuarea transpirației.

Culoare:

Kaki cenuşiu

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție vânt

Membrană anti-vânt în partea frontală.

Respirabilitate

Mesh la spate, ce asigură evacuarea transpirației.

Compatibilitate

Foarte compactă odată pliată, pentru a facilita depozitarea într-un buzunar.

Hidrofobie

Partea din față este hidrofobă.

Libertate de mișcare

Croială foarte mulată, pentru un confort optim.

Informații tehnice

Ce înseamnă mesh?

Material mesh plăcut la atingere, mai ușor, mai respirant decât bumbacul sau poliesterul. Materialul respirant permite o evacuare mai rapidă a transpirației.

Utilitatea unei jachete anti-vânt

Viteza atinsă în timpul deplasării crește considerabil senzația de frig. Astfel, pentru o temperatură de 10°C, la 25 km/h, temperatura resimțită va fi de 7°C. Materialul anti-vânt limitează pătrunderea aerului și diminuează pierderile de căldură.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Teste produse

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului. Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea acestora în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 38.5% Polietilenă tereftalată Material textil spate 95% Polietilenă tereftalată, 5% Elastan Membrană 100% Poliuretan Căptuşeală 80% Poliamidă, 20% Elastan

Aprobat de

Partenerul nostru tehnic U19 BTWIN RACING TEAM

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Vestă protecție vânt ciclism RACER Kaki Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,69 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii