Vestă cu umplutură din puf Trekking la Munte Trek100 Negru Damă

17999 LEI
Cod produs: 8397279

Produs conceput pentru trekking la munte, pe vreme răcoroasă. Umplutură din puf și pene certificate RDS*.

Vestă foarte călduroasă.Raport optim greutate/confort termic.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Puf cu putere de umflare 800 CUIN. Se strânge la bază.Manșoane.

Compactare

Compactare

Se depozitează ușor în propriul buzunar (cel din dreapta), datorită fermoarului.

Hidrofobie

Hidrofobie

Materialul exterior este tratat pentru a bloca pătrunderea apei.

Greutate

Greutate

210 g pentru mărimea L.Material 35 g/m2. 15 denieri.

Informații tehnice

*Ce semnifică certificarea RDS ?

RDS este o certificare internațională emisă de un organism independent pentru mărcile care își doresc să primească această certificare. Furnizorii noștri folosesc surse responsabile. Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare.
http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/ Pentru mai multe informații: https://www.forclaz.fr/quest-ce-que-la-certification-rds

Volum umplutură puf/pene

Vesta cu 85% puf și 15% pene are un volum mai mare sau egal cu 800 CUIN (norma europeană). Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer la interior.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. - Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Compresibilitate.

În caz de ploaie

Material hidrofob. Picăturile de apă alunecă pe suprafața materialului și evită pătrunderea rapidă a apei. Vă sfătuim să purtați o jachetă impermeabilă pe deasupra, pe timp de ploaie.

Cum spălați geaca cu umplutură de puf?

În general, nu este recomandată spălarea gecii foarte frecvent. Iată câteva sfaturi: închideți fermoarele vestei, apoi, selectați un program sintetic, o temperatură de 30°.Pentru a menține puterea de umflare și căldura, este chiar mai bine să adăugați 2 mingi de tenis în mașină. Este necesar să selectați un program ușor de stoarcere! Un program de stoarcere puternic poate duce la apariția unor ghemotoace de puf, greu de desfăcut.

Cum uscați geaca din puf?

La scoaterea vestei din mașina de spălat, veți avea impresia ca puful a dispărut. Uscarea automată permite pufului să își recapete forma. Puneți vesta la spălat cu 2 mingi de tenis. Repetați ciclul de uscare de 2 sau 3 ori. Dacă nu aveți mașină de uscat automată, puteți usca geaca pe un uscător, întorcând-o și bătând ușor,regulat, suprafața vestei, pentru a distribui uniform puful.

Cum se reactivează hidrofobia?

Cu timpul, în urma spălărilor, uzurii și tratamentul hidrofob va fi mai puțin performant.
Iată cum puteți activa hidrofobia gecii!
https://sfaturi.decathlon.ro/cum-sa-va-spalati-jacheta-pentru-a-ii-reactiva-hidrofobia/. De asemenea, puteți folosi produsul de întreținere: lichidul de reactivare a hidrofobiei, pentru textile: https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.html

Greutate umplutură

XS: 53 g
S: 57 g
M: 63 g
L: 70 g
XL: 75 g
2XL: 81 g

Cum se poate repara ?

Pe traseu, geaca sau vesta se pot agăța, dar vestea bună este că acestea pot fi reparate. Ele pot fi reparate/ cusute sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea umpluturii.
Produsele recomandate sunt: https://www.decathlon.ro/patchuri-reparatoare-autocol-id_8584596.html și https://www.decathlon.ro/set-multifunctional-reparare--id_8584597.html

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE a fost stabilită pentru a ajuta la identificarea produselor cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produsului asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

XS : 0.212 kg
S : 0.195 kg
M : 0.21 kg
L : 0.252 kg
XL : 0.291 kg
XXL : 0.3 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliamidă Umplutură-Material interior 100% Poliester

Restricții de utilizare

A nu se purta în timpul drumeţiilor la munte, pe vreme ploioasă.

TESTE

Toate gecile/vestele noastre au fost testate în laborator, la o viteză a vântului de 5 km/h, fiind așezate pe un manechin termic ca strat 2 de haine (pe deasupra unei bluze + polar). Alegeţi geaca/vesta în funcţie de nivelul de izolare termică, pe o scară de la 1 la 5. Purtată pe sub geaca călduroasă TREK 100, permite creșterea temperaturii corpului cu 6°C.

Aprobat de

10 practicanți de trekking (5 bărbați și 5 femei), externi Decathlon, au testat această jachetă de trekking în luna noiembrie a 2016, în regiunea Mont-Blanc. Părerile exprimate de persoanele care au testat vesta au fost pertinente, permițând validarea acesteia.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri