Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol

1999 LEI
Preț per bucată 9995 LEIL

Produs conceput pentru a evita coroziunea. Curățarea și întreținerea armelor sunt esențiale pentru a le păstra într-o stare bună.

Pentru a-ți păstra arma în stare perfectă și pentru a-i asigura funcționare optimă, este primordial să utilizezi un ulei adaptat. Uleiul nostru este conceput de practicanți de tir sportiv.

Disponibil doar în magazin
Ridicare gratuită din magazin
+ 19 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Întreținere

Uleiul permite lubrifierea și protejarea armelor de coroziune.

Compoziție

Formulă compusă din ulei de sinteză și butan.

Utilizare ușoară

Aerosolul permite aplicarea unei doze precise.

Temperatură utilizare

de la - 20°C până la +244 °C

Capacitate

200 ml

Informații tehnice

De ce este important uleiul pentru armă?

Arma concepută în principal din metal necesită o întreținere particulară pentru a putea evita apariția coroziunii. Uleiul nostru este conceput special în acest scop, datorită inhibitorului de coroziune. Un alt uz posibil al uleiului este de a diminua frecarea dintre două piese mecanice, pentru a fluidiza mecanismul și a preveni apariția uzurii unei frecări excesive. Uleiul permite, de asemenea, protejarea armei în cazul unei depozitări prelungite.

Recomandări de utilizare pentru o aplicare externă

Uleiul protejează metalul și diminează frecare dintre piesele mecanice în contact. Obiectivul este dublu: fluidizarea mecanică și protejarea de uzură, mai mult sau mai puțin rapidă din cauza frecării oțel pe oțel. Este, totuși, important să știm că nu trebuie să punem ulei pe trăgaci, nici direct, nici indirect. Riscul este să se declanșeze fără să fie acționat.

Recomandări de utilizare 1

PERICOL. Uşor inflamabil. Recipient sub presiune. Pot exploda în cazul unei expuneri prelungite la căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de căldură, de suprafețele calde, de scântei, de flăcări și orice altă sursă de foc.A nu se fuma.A nu se elibera în foc.

Recomandări de utilizare 2

A nu se găuri sau arde după folosire. Protejați de lumina directă a soarelui. Depozitați într-un spațiu ventilat A nu se expune la soare sau la temperaturi mai mari de 50°C. Eliminarea conținutului/recipientului conform cu reglementarea locală.

Temperaturi de utilizare

Uleiul rămâne lichid între -20° C și +244°C. Sub această plajă de temperaturi, uleul riscă să se devină solid și să împiedice buna funcționare. Deasupea acestei plaje de temperaturi, uleiul riscă să ia foc.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Formulă 50% BUTANE, 50% DISTILLATES (PETROLEUM), HYDROTREATED HEAVY PARAFFINIC

Produse similare

Imagini

Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol
Ulei Aerosol 100 pentru întreținerea armelor cu aerosol

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri