OLAIAN

Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă

9999 RON
Ref. : 966653

Protejează de soare chiar și în apă. Bluză ce asigură confort termic și reduce iritațiile apărute în contact cu placa.

Produs conceput pentru surf (nivel avansat), în toate tipurile de valuri.

Culoare: Negru

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Nu se deplasează în apă

  Șnur de strângere și cataramă la bază, pentru a nu aluneca în valuri.

  Imagini

  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă
  Bluză surf anti-UV UPF50+ Negru Damă

  Informații tehnice

  Surf practicat la nivel avansat

  Ideală pentru practicantele de surf, la nivel intensiv, în valuri mai mari de 1 metru. Atât costumul de baie, cât și tricoul anti-UV nu trebuie să se deplaseze în timpul practicii, pentru a vă putea concentra doar asupra activității sportive. Echipa noastră de pasionați a conceput această gamă de produse, adaptate constituţiei dumneavoastră.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

  Toste produsele noastre de protecție anti-UV prezintă un nivel maxim de protecţie solară.
  Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
  Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: în funcţie de durata sesiunii

  1 oră: practicare ocazională. Puteți alege între o croială largă (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este uscat) sau mulată (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este ud). Se poate prinde de şort pentru stabilitate. 2 ore: practicare consecventă. Confortul produsului atunci când este ud este accentuat, datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de strângere care asigură stabilitate. 3 ore: practicare intensivă. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

  Protejează chiar și udă!

  Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF50+). Acesta asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare. Atenție, elastanul își poate pierde proprietățile din cauza clorului.

  Ce înseamnă UPF50 +?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Sistem de susținere

  Dispune de șnur de strângere la nivelul șoldurilor. Se poate strânge, pentru o stabilitate mai bună în timpul practicării.

  Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice

  Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Protecție împotriva soarelui:

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

  OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 66% Cauciuc spumat stiren butadienic, 34% Polietilenă tereftalată Material mânecă 85% Polietilenă tereftalată, 15% Elastan

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri