Tricou termic Fotbal Keepdry 500 Verde Adulți

5499 LEI −34%
3590 LEI
*De la ‪22.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8608708

Produs conceput pentru fotbal (nivel mediu).

Recomandat pentru temperaturi între 7 și 20°C, în funcție de sensibilitatea la frig. Evacuează transpirația și menține căldura corpului în timpul unei activități fizice de lungă durată.

Culoare:

Fistic / Verde fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 35 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protejează de frig și ajută la reglarea temperaturii corpului.

Respirabilitate

Materialul evacuează transpirația, menține pielea uscată și confortul termic.

Reducerea frecărilor

Materialul cu număr redus de cusături reduce apariția iritațiilor.

Libertate de mișcare

Material foarte extensibil. Tricou prim strat, mulat.

Informații tehnice

Avantaje îmbrăcăminte termică

Îmbrăcămintea termică este un strat izolator care păstrează căldura.
Absoarbe și evacuează transpirația spre exterior, pentru a menține pielea uscată. Aceasta contribuie și la fenomenul natural de reglare a temperaturii corporale în timpul efortului, la 37°C, pe vreme rece și pe vreme caldă.Se usucă foarte rapid. Evacuarea transpirației se poate realiza pe o perioadă îndelungată, pentru a prelungi timpul de antrenament în deplin confort.

Reglarea temperaturii

Materialul și tehnologia Seamless (număr redus de cusături) folosite permit reglarea temperaturii corpului în condiții intense de joc, fără a resimți senzația de frig. Pentru o eficacitate ideală a produsului, acesta trebuie purtat în contact cu pielea.

O producție realizată majoritar în Europa

Gama de produse Keepdry 500 este fabricată în principal în Europa.Colaborăm cu specialiști în tricotaj fără cusături din Italia și Turcia.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 67% Polietilenă tereftalată, 30% Poliamidă, 3% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și aerisit, ferit de umiditate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,57 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii