Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă

2999 LEI
Cod produs: 8403253

Produs conceput pentru surf (nivel începător).

Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa. Croială largă, pentru îmbrăcare ușoară.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Coral fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Nu se deplasează în apă

Buclă de prindere de șort, în partea inferioară a tricoului.

Informații tehnice

Nivel de practică

Pentru practicarea ocazională de surf (nivel începător), în valuri mici. Echipa noastră a conceput o gamă de produse adaptate practicării de surf (nivel ocazional) și conformației dumneavoastră.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

Toate tricourile noastre anti-UV sunt prevăzute cu FPS50+, adică asigură un nivel maxim de protecţie solară.
Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă noastră este concepută special pentru surf.
Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii de surf: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: în funcţie de durata sesiunii

1 oră: practicare ocazională. Puteţi alege între o croială largă (confortabilă atunci când tricoul este uscat, uşor de îmbrăcat) sau ajustată (confortabilă atunci când tricoul este ud). Se poate lega de şort, pentru stabilitate. 2 ore: practicare consecventă. Tricoul este confortabil atunci când este ud datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de prindere de șort, pentru stabilitate. 3 ore: practicare intensivă. Confort termic, pentru mai mult timp petrecut în apă.

Asigură protecție și când este ud!

Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (FPS 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Filtrarea razelor UV se datorează densității materialului. Rezistă la clor.

Ce înseamnă FPS 50 +?

FPS este un indice standard de protecţie solară (Factor Protecție Solară), care respectă normele la nivel international. Acesta desemnează indicele de protecţie a materialului, și mai exact, proporția de raze UV transmise. Pentru a corespunde normelor, trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVA şi 98% din razele UVB.

Prevenirea iritaţiilor

Aceast tricou anti-UV limitează frecarea cu placa de surf sau cu bodyboard-ul. Croiala largă a tricoului permite o îmbrăcare uşoară şi asigură confort când este uscat. Alegeţi tricoul 100 sau 500, cu o croială ajustată, dacă doriţi confort în apă sau dacă purtaţi tricoul pe sub combinezon. Limitarea iritaţiilor este garantată pentru utilizarea sub o oră. Dacă utilizarea durează mai mult de o oră, tricoul 500 este cea mai bună alegere.

Sistem de susținere

Acest tricou anti-UV Tribord dispune de un sistem de prindere de șortul de baie, pentru o susținere mai bună în timpul practicării. Acesta reprezintă o soluţie recomandată pentru sesiunile sub o oră. Pentru sesiuni peste o oră, recomandăm alegerea tricoului 500, care are un șnur de strângere la nivelul şoldurilor, pentru a asigura stabilitate optimă. Ridicarea tricoului poate să limiteze apariţia iritaţiilor în zona abdominală.

Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi acvatice

Produs conceput pentru a răspunde exigențelor practicanților de surf.
Acest produs este compatibil și cu alte sporturi acvatice, precum kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Protecție suplimentară împotriva soarelui

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.
Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un produs, mergem să-l testăm direct în valuri, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.

O notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este realizată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu comparând produsele de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă
Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă
Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă
Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă
Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă
Tricou surf Anti-UV Corai Fluo Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri