Tricou Drumeție în natură NH500 Bordo Damă

4499 LEI

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, practicare consecventă.

Tricou ideal pentru vremea caldă datorită croielii largi și inserțiilor jacquard, ventilate, pe spate. Materialul din bumbac și poliester reciclat și Lyocell asigură finețe la atingere.

Culoare: Vișiniu închis / Violet aprins
Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Ușor și plăcut în contact cu pielea datorită lyocellului și bumbacului reciclat.

Viteza de uscare

Material jacquard ventilat la spate. Uscare rapidă datorită poliesterului.

Adaptare la conformație

Croială mai lungă la spate. 8 mărimi disponibile: 2XS - 3XL.

Lejeritate

Greutate: 130 g la mărimea M.

Informații tehnice

Reducerea impactului asupra mediului

Am îmbunătățit produsul cu un demers de concepere eco a materialului. Tricoul a fost conceput cu 3 tipuri de materiale prietenoase cu mediul: bumbac reciclat, poliester reciclat și lyocell. Aceste 3 materiale concepute eco reprezintă cel puțin 86% din greutatea tricoului.

De ce am ales să utilizăm bumbac reciclat?

Cel puțin 19% din greutatea tricoului este din bumbac reciclat.
Pentru a păstra rezistența, performanța și finețea la atingere a produselor pentru drumeție, am integrat în fibrele de bumbac virgin, bumbac reciclat provenit din pierderile industriale sau de la textilele aflate la sfârșitul ciclului de viață. Această metodă reduce impactul asupra noilor culturi de bumbac, păstrând calitățile și performanțele materialului.

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Cel puțin 34% din greutatea tricoului este din poliester reciclat. Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții.

De ce am ales să utilizăm Lyocell?

Cel puțin 33% din greutatea tricoului este din lyocell. Lyocellul este o fibră din 100% celuloză și biodegradabilă, concepută prin pulpă de lemn (în principal eucalipt, dar, de asemenea, stejar sau mesteacan) într-un circuit aproape închis. Acesta este conceput protejând mediul, folosind solvenți reciclabili, care nu sunt toxici.

Mărimi disponibile: 2XS - 3XL

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv tricoul este disponibil pe mărimi de la 2XS la 3XL.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 36% Lyocel, 35% Poliester, 29% Bumbac Căptușeală bustieră - material exterior 39% Poliester, 31% Lyocel, 30% Bumbac

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita împachetat, într-un loc uscat.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

A fost testat și aprobat în luna aprilie de către un grup de testeri în timpul unei drumeții de o zi pe traseele de pe litoral de pe insula Reunion. Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,84 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii