Tricou ciclism pe șosea RC100 Negru Bărbați

9999 LEI
8644918

Produs conceput pentru ciclism pe șosea, pe vreme caldă (nivel începător). Material respirant, buzunare bine plasate, fermoar pentru ventilare.

Ideal pentru începători: un material respirant, un fermoar mare și 3 buzunare la spate, dintre care unul securizat cu fermoar.

Culoare:

Negru / Gri cositor

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Asigură evacuarea transpirației spre exterior, pentru o uscare rapidă.

Buzunare

3 buzunare la spate, dintre care unul cu fermoar.

Libertate de mișcare

Croială Relaxed, compatibilă cu toate conformațiile.

Ventilare

Fermoar integral, pentru ventilare optimă.

Informații tehnice

Informații complementare dezvoltare durabilă

Pentru gama noastră de produse, utilizăm doar fermoare negre.Din ce în ce mai multe componente ale acestora (dinții fermoarului, banda de material) sunt vopsite prin tehnologia dope dye. În plus, acest produs prezintă și un design regândit, pentru a evita generarea de resturi de material.Aceste acțiuni ne-au permis să reducem impactul asupra mediului cu 17% comparativ cu versiunea precedentă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material reiat 91% Polietilenă tereftalată, 9% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,97 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii