Tricou Baschet TS500 FAST Verde Adulți

4499 LEI −33%
2999 LEI
*De la ‪21.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8669545

Produs conceput pentru antrenamentele de baschet în exterior sau în interior.

Material ușor și fin la atingere. Evacuează rapid transpirația datorită materialului respirant, menținând pielea uscată în timpul practicării.

Culoare:

Verde crud

Mărime: Ghid de mărimi
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul absoarbe și evacuează umiditatea.

Lejeritate

Material ușor: are doar 158 g pentru mărimea L.

Libertate de mișcare

Croială adaptată, pentru libertate de mișcare! Bucurați-vă de joc!

Informații tehnice

Evacuarea transpiraţiei


Materialul sintetic (100% poliester) asigură o bună evacuare a transpirației spre exterior (4 stele din 5, conform protocolului de laborator), pentru a menține pielea uscată.

Se usucă rapid!

100% poliester, ce se usucă rapid.

Cine creează produsele Tarmak?

Tarmak este o echipă de pasionaţi de sport, ce lucrează pentru a dezvolta produsele dedicate baschetului. Gama de produse este concepută respectând cele mai înalte standarde, pentru a vă bucura de joc în deplin confort.

Știați că produsele TARMAK sunt testate pe teren?

Echipa de concepere a produselor TARMAK se află la Kipstadium, în nordul Franţei. Ea caută în permanenţă moduri de a îmbunătăţi confortul în timpul jocului de baschet. Toate produsele Tarmak sunt testate pe teren, timp de mai multe săptămâni.

Descoperiți sfaturile noastre sportive despre baschet!

Tarmak concepe echipamente de baschet pentru practicare ocazională şi consecventă. Descoperă toate sfaturile noastre pentru antrenament sau joc.

Notă pentru a compara impactul asupra mediului al produselor

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota ABCDE vă ajută să identificați ușor produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând între ele produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri).Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Mai multe informatii pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandăm depozitarea într-un loc uscat. Nu lăsaţi produsul în geant de sport după utilizare. Se recomandă spălarea și uscare tricoului.

TESTE

Acest produs a fost testat în prealabil de către jucători de baschet, în condiţii reale de practică.

Aprobat de

Jucători de baschet, parteneri tehnici din Pro A, Pro B.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,53 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii