Tricou anti-UV UPF50+ Turcoaz Copii

3499 LEI

Produs conceput pentru protecție împotriva soarelui în timpul activităților acvatice.

Poliesterul reciclat al acestui tricou anti-UV îi protejează pe copii de razele UV chiar și în apă.Acesta se îmbracă ușor, datorită capselor din spatele gulerului.

Culoare: Albastru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Material UPF50+. Protejează chiar și ud. Blochează minimum 95% din razele UV.

Rezistenţă la clor

Recomandat pentru folosirea ocazională, până la 100 de ore de activitate.

ECODESIGN

Din 85% poliester reciclat, ce asigură o bună utilizare a produsului.

Utilizare

Capse în spatele gulerului, pentru îmbrăcare ușoară.

Informații tehnice

Protejarea copiiilor

Din cauza faptului că sistemul de apărarea al copiilor începe să funcționeze abia de la vârsta de 3 ani, pielea acestora este foarte sensibilă la soare. Efectul soarelui asupra unui copil este de 2-3 ori mai important, decât asupra unui adult. Astfel, este important să protejăm copiii eficient.

Ce înseamnă UPF50 + ?

UPF este un indice de protecție solară (Ultra Violet Protection Factor) standardizat și recunoscut în toată lumea.
Acesta definește nivelul de protecție al textilelor și, mai precis, proporția de transmitere a razelor UV.
Blochează minimum 95% din razele UV. UPF50+ înseamnă că materialul blochează 95% din UVA și 98% din UVB.

Ce comportament trebuie să adoptăm?

Chiar dacă tricoul asigură protecție împotriva razelor UV, trebuie să se țină cont de căldură, ora din zi. Purtarea acestuia nu vă scutește de respectarea comportamentelor corespunzătoare pe timp de vară: purtarea ochelarilor de soare, aplicarea regulată a cremei cu protecție solară, purtarea unei pălării, hidratarea regulată etc.

Informații complementare dezvoltare durabilă

Reciclând bidoane din plastic și materiale textile folosite, diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitatea materialului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 85% Poliester, 15% Elastan

Restricții de utilizare

Sunt protejate doar părțile acoperite de tricou.

TESTE

Tricou anti-UV conceput și testat de echipa de concepere în Hendaye, Franța. Materialele folosite pentru aceste produse au fost testate în laborator pentru a le valida calitatea și rezistența.

Aprobat de

Materialele cu protecție solară sunt testate în laborator, de către inginerii noștri. Răspunde normei în viguare: EN 13758-2. Ralizăm teste asupra materialului folosit înainte de a porni producția. Avem, de asemenea, echipamentul nostru de măsurare care completează testele din laboratoarele externe. Produsele sunt testate în laborator, atât ude, cât și uscate, dar și în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,27 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii