Tricou anti-UV UPF50+ Verde Bebe

3499 LEI

Produs conceput pentru a asigura protecție împotriva razelor de soare în timpul activităților acvatice.

Poliesterul reciclat din care este realizat acest tricou protejează copilul de razele UV chiar și în apă. Se îmbracă ușor, datorită capselor.

Culoare: Verde gazon fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Material UPF50+. Protejează chiar și ud. Blochează minimum 95% din razele UV.

Limitarea pătrunderii nisipului

Materialul textil nu reține nisipul.

Rezistenţă la clor

Recomandat pentru folosirea ocazională, până la 100 de ore de activitate.

ECODESIGN

Produs realizat 85% din poliester reciclat.

Utilizare

Capse în spatele gâtului, pentru o îmbrăcare ușoară.

Informații tehnice

Protejarea copiiilor

Din cauza faptului că sistemul imunitar al copiilor începe să funcționeze abia de la vârsta de 3 ani, pielea acestora este foarte sensibilă la soare. Efectul soarelui asupra unui copil este de 2-3 ori mai important decât asupra unui adult. Astfel, este important să protejăm eficient copiii.

Ce înseamnă UPF50 + ?

UPF este un indice de protecție solară (Ultra Violet Protection Factor) standardizat și recunoscut în toată lumea.
Acesta definește nivelul de protecție a textilelor și, mai precis, proporția de transmitere a razelor UV.
Pentru a răspunde normelor, produsul trebuie să blocheze minimum 95% din razele UV. UPF50+ înseamnă că materialul blochează 95% din UVA și 98% din UVB.

Ce comportament trebuie să adoptăm?

Chiar dacă produsul asigură protecție împotriva razelor UV, trebuie să se țină cont de căldură, ora din zi. Purtarea acestuia nu vă scutește de respectarea comportamentelor corespunzătoare: purtarea ochelarilor de soare, aplicarea regulată a cremei cu protecție solară, purtarea unei pălării, hidratarea regulată etc.

Informații complementare dezvoltare durabilă

Reciclând peturi din plastic și materiale textile folosite, diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitatea materialului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 82% Poliester, 18% Elastan

Restricții de utilizare

Sunt protejate doar părțile acoperite de tricou

TESTE

Tricou anti-UV conceput și testat de echipa de concepere în Hendaye, Franța. Materialele folosite pentru aceste produse au fost testate în laborator pentru a le valida calitatea și rezistența.

Aprobat de

Materialele cu protecție solară sunt testate în laborator de către inginerii noștri. Răspunde normei în vigoare: EN 13758-2. Realizăm teste asupra materialului folosit, înainte de a lansa producția.Avem, de asemenea, echipamentul nostru de măsurare, care completează testele de laborator externe. Produsele sunt testate în laborator, atât ude, cât și uscate, dar și în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,5 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota A‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii