Tricou 500 Polo Concurs Echitaţie Bleumarin Damă

10999 LEI
8603937

Produs conceput pentru echitație. Ideal pentru participarea la concursuri. Materialul se mulează pe corp, fiind ușor și flexibil.

Ai nevoie de un tricou pentru concursurile de echitație, cu design feminin, din material respirant? Acest model este ideal, materialul este confortabil, ușor și permite evacuarea transpirației.

Culoare:

Albastru negru / Albastru negru / Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Tricou din materiale extensibile.

Respirabilitate

Material respirant în zonele predispuse la transpirație.

Greutate

Materialele alese pentru fabricarea acestui tricou sunt ușoare.

Informații tehnice

Design & concept:

Gamă inspirată din cultura concursurilor de echitație. Design elegant, adaptat normelor de concurs. Tricoul are mici inserții argintii la mâneci. Materialul din jurul gâtului, precum și cel din zonele predispuse la transpirație, este elegant și respirant.

Croială

Croială adaptată, ușor mulată, fără a afecta libertatea de mișcare. Croială ușor mulată fără a afecta libertatea de mișcare.

Concept eco

Reciclăm sticle din plastic sau textile pentru a produce poliester și, astfel, diminuăm utilizarea resurselor din petrol, păstrând respirabilitatea materialului, care este necesară pentru practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 84% Polietilenă tereftalată, 16% Elastan Material intercalat 87% Polietilenă tereftalată, 8% Elastan, 5% Poliamidă

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Tricou 500 Polo Concurs Echitaţie Bleumarin Damă
Tricou 500 Polo Concurs Echitaţie Bleumarin Damă
Tricou 500 Polo Concurs Echitaţie Bleumarin Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,36 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre