Tricou 500 Fitness Slim Bărbați

3999 LEI
8543989

Produs conceput pentru pilates dar și pentru activitățile zilnice. Asigură libertate de mișcare și cel mai bun raport calitate-preț.

Potrivit atât pentru fitness cât și pentru activitățile de zi cu zi. Avantaje: Confort, design modern şi libertate de mişcare! Conceput pentru fitness dar și pentru activitățile de zi cu zi.

Culoare:

GRI

Mărime: Ghid de mărimi
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Materialul conține elastan ce asigură libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Material ce conține fibre din bumbac plăcut la atingere. Asigură confort.

Respirabilitate

Bumbacul favorizează evacuarea transpirației.

Informații tehnice

PRODUS PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

Un antrenament matinal; O ședință la birou; O plimbare la amiază; O ieșire la cumpărături; O ieșire cu familia sau cu prietenii: Și le puteți realiza pe toate păstrând aceeși ținută!

Asta e ceea ce caracterizează ținuta noastră: Mai multe activități, aceeași ținută!

ASIGURĂ CONFORT

Asigură design modern! Produs trendy! Design modern realizat de echipa noastră. Așa a luat naștere această gamă! Gamă ce asigură confort și un design modern!

TRICOUL: POTRIVIT PENTRU FITNESS DAR ȘI PENTRU ACTIVITĂȚILE DE ZI CU ZI

nu trebuie să fiți un designer vestimentar: pentru a construi o ținută care să funcționeze. Mâneci scurte pentru vremea caldă; mai adăugați un strat atunci când vremea e rece. Guler rotund pentru a sublinia linia gâtului și pentru mai mult confort. Bumbacul (63%) favorizează evacuarea transpirației.

GREUTATE MATERIAL

Greutate material: 180g/m².

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 63% Bumbac, 34% Polietilenă tereftalată, 3% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandări de depozitare: împăturit, în dulap.

TESTE

S-au efectuat teste riguroase, în special de spălare și uscare ce asigură păstrarea formei și a culorilor. Teste realizate într-un laboratpr extern pentru a valida exigențele noastre.

Aprobat de

Șeful de produs: S-au realizat teste și în condiții reale de practică. Asta ne permite dezvoltarea și conceperea de produse tehnice și de calitate.
Vă încurajăm să ne oferiți un review despre calitatea produselor noastre pe site-ul decathlon.ro

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,26 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii