Tricou 500 fitness cardio fără cusături gri închis bărbați

6999 LEI

Produs conceput pentru fitness dar și pentru activitățile de zi cu zi. Design modern ce asigură confort.

Material plăcut la atingere, practic și confortabil, potrivit pentru activitățile sportive dar și pentru cele de zi cu zi. Design original, fără cusături, guler rotund!

Culoare: Gri pal / Gri oțel
Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Păstrează pielea uscată. Materialul ajută la evacuarea transpirației.

Informații tehnice

Conceput pentru fitness

Asigură libertate de mișcare! Avantaje: libertate de mișcare, tehnicitate, confort, design modern. Cel mai bun produs din gamă.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

100% materiale testate. Obiectivul: asigură confort, siguranță și durabilitate. Produs testat în laborator. Testat pentru rezistență la spălare, durabilitate și culori. Testat în condiții reale de către sportivii noștri. Produs testat și validat în laborator.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului pe care produsele îl au asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?

Dacă nu sunteți mulțumit de produs: verificați politica noastră de retur. Pentru returnarea produselor, vă rugăm să consultați politica noastră de retur.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 64% Poliamidă, 36% Poliester

TESTE

Produs testat. Teste de spălare, de uscare realizate în laborator extern. Culori rezistente în timp.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Tricou 500 fitness cardio fără cusături gri închis bărbați
Tricou 500 fitness cardio fără cusături gri închis bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,79 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii