Tricou 100 fitness respirant alb bărbați

2499 LEI

Produs conceput pentru fitness. Asigură confort și libertate de mișcare. Esențial în desfășurarea antrenamentelor. Asgură confort.

Tricou basic. Evacuează perfect transpirația, pentru a păstra pielea uscată și asigură libertate de mișcare.

Culoare: Alb
Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială și material ce asigură asigură libertate de mișcare. Design modern.

Respirabilitate

Păstrează pielea uscată. Material respirant ce evacuează transpirația.

Informații tehnice

Conceput pentru fitness

Practic. Asigură libertate de mișcare! Obiectivul nostru Avantaje: libertate de mișcare, tehnicitate, confort, design modern. Asigură libertate de mișcare.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

100% materiale testate. Obiectivul: asigură confort, siguranță și durabilitate. Teste realizate în laborator. Produs testat în condiții reale de către sportivii noștri. specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Doar după ce au trecut de aceste teste, produsul ajunge să fie comercializat.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului pe care produsele îl au asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de produsul pe care l-am cumpărat?

Dacă nu sunteți mulțumit de produs: ramenez-le nous! Pentru returnarea produselor, vă rugăm să consultați politica noastră de retur.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester

TESTE

Produs testat. Teste de spălare, de uscare realizate în laborator extern. Culori rezistente în timp.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,28 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota A‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii