Trening S500 educație fizică călduros și respirant gri-roz fete

8999 LEI

Produs conceput pentru a asigura confort termic înainte, în timpul și după educație fizică și sport, antrenamente de intensitate medie.

Ansamblu călduros, format din bluză de trening și colanți. Zone de ventilare: sub brațe și în spatele taliei. Bluză cu buzunare cu fermoar. Colanți călduroși, ce asigură libertate de mișcare.

Culoare: Gri pal / Coral pal fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul conține poliester, pentru a evacua transpirația. Mesh sub brațe.

Căldură

Material sintetic, pieptănat, ce protejează de frig. Întreținere foarte ușoară.

Extensibilitate

Material cu elastan pentru a asigura libertate de mișcare.

Fineţe la atingere

Material moale, pentru mai mult confort. Interior pieptănat, foarte moale!

Informații tehnice

Trening = bluză de trening + pantalon. Ideal pentru asigura confort termic!

Trening compus din colanți și bluză de trening cu fermoar, din material sintetic, extensibil.
Treningul este compus din zone de ventilare, pentru a evacua transpirația în timpul practicii sportive. Bluză de trening cu buzunare are 2 culori.
Ușor de întreținut. Rezistent la spălări și uscări repetate. Bluza și pantalonul sunt vândute împreună. Nu pot fi cumpărate separat!

Îmbrăcămintea pentru educație fizică și sport este concepută pentru copii de 6 - 14 ani.

Gama noastră este concepută pentru antrenamente în sala de sport sau la școală. 60 minute este timpul minim, pe zi, pe care un copil ar trebui să-l petreacă practicând sport, confort recomandărilor făcute de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Sportul are beneficii și un rol determinant în dezvoltarea fizică și psihică a copilului: dezvoltarea motricității și a agilității, încrederea în sine, capacitatea de a se integra într-un grup.

CONCEPEREA PRODUSELOR DOMYOS

Echipa noastră are un singur obiectiv: ca produsele noastre să asigure echilibrul dintre evacuarea transpirației, aportul de căldură și libertatea de mișcare. Echipament complet pentru educație fizică și sport: tricou, maiou, colanți, pantalon, șort, hanorac sau jachetă.

Găsiți mărimea potrivită pentru copil

Mărimi potrivite pentru copii de 6-14 ani! Vă prezentăm produsele, indicându-vă intervalul de vîrstă și înălțimea copilului. Știm că există diferențe de înălțime între copii de aceeași vârstă. Totuși, măsurați-vă copilul înainte de achiziționarea hainelor, pentru a alege mărimea și modelul potrivite pentru el. Am conceput o mărime suplimentară pentru preadolescenții de 14-15 ani: 172 cm pentru băieți/ 166 cm pentru fete.

Știați că...?

Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Poliester, 9% Elastan Material intercalat 84% Poliester, 16% Elastan

TESTE

Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului. A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Trening S500 educație fizică călduros și respirant gri-roz fete
Trening S500 educație fizică călduros și respirant gri-roz fete
Trening S500 educație fizică călduros și respirant gri-roz fete
Trening S500 educație fizică călduros și respirant gri-roz fete

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
9,02 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii