Trening baby gym călduros albastru copii

4499 LEI

Produs conceput pentru baby gym. Trening călduros și confortabil, cu elastic de susținere în zona gleznelor și a taliei, produs în cel mai responsabil mod.

Trening de baby gym Decathlon, creat în baza conceptului Minimal Waste.Încă un pas în direcția protejării mediului.

Culoare: Albastru / Alb
Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Ajută la dezvoltarea autonomiei

Trening ușor de îmbrăcat.

Căldură

Trening din molton, ce asigură confort termic.

Extensibilitate

Material extensibil, pentru a asigura copilului libertate de mișcare.

Informații tehnice

Ce înseamnă Minimal Waste?

Este o nouă metodă de fabricare pentru a reduce deșeurile de material în etapa de designului. Produsul este gândit și realizat în baza unui tipar și nu doar în baza unui desen. Integrăm această etapă încă de la începutul conceperii produsului. Ne asigurăm că diferitele părți componente se îmbină perfect, precum un puzzle, pe tipar, ceea ce generează minimum de pierderi.

De ce Minimal Waste?

Între 20% și 15% dintre textilele destinate hainelor ajung pe solul sălii de lucru în timpul producției. Astfel, resursele naturale au fost risipite. Este vital să atacăm problema de la sursă și să maximizăm utilizarea materialelor textile, minimizând irosirea lor. Pentru acest produs, am redus deșeurile de la 18% la 9%.

Testarea produselor

Atunci când ne concepem produsele, alegem materialele și vopseaua care nu reprezintă niciun risc pentru cei mici, precum și accesorii (nasturi, șnururi, strasuri) ce nu pot fi ingerate. Vrem să ne asigurăm că materialele noastre nu sunt nocive în cazul în care sunt introduse în gură de către cei mici. Plecând de la norme, siguranța copiilor este prioritatea noastră. Aceste mici detalii fac diferența!

Dezvoltarea copilului

Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a înțelege mecanismele de autonomie ale copiilor și să răspundem acestor nevoi prin produsele noastre. „Provocarea este să-l ajutăm pe copil să nu se descurajeze. Trebuie să putem să-i propunem acțiuni care sunt în sfera posibilului, pentru a-i permite să repete, formându-și un automatism, astfel încât să generalizeze gesturile” explică Agathe, psihomotrician.

Cum îl ajutăm pe cel mic să capete autonomie?

Cum se reflectă sfatul specialistului în produs? Prin îmbrăcămintea cu fermoare ușor de închis, un guler mai larg pentru a se îmbrăca singur, fără a rămâne blocat în aceasta, repere vizuale pentru îmbrăcare ușoară.Toate acestea pentru ca micuțul să dobândească, încetul cu încetul, mecanismele de autonomie, dar și pentru a-l ajuta să se îmbrace ca un om mare.

Produs conceput pentru baby gym

Ce este baby gym?
Cheia pentru a deveni un campion este baby gym, care îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile psihomotorii, oferindu-i, de asemenea, o sursă de divertisment.
Accesibil copiilor de la 1 an la 6 ani, această disciplină ludică este practicată sub formă de parcurs construit cu echipament adaptat.

Care este echipamentul potrivit pentru baby gym?

Produsele Domyos pentru copii: tricou, pantalon, bluză! Obiectivul: echipamentul asigură libertate de mișcare. În funcție de nivelul de performanță, echipamentul este disponibil în mai multe grade de tehnicitate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 49% Poliester, 45% Bumbac, 6% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre