Trening 100 baby gym verde copii

3499 LEI
Cod produs: 8572465

Produs conceput pentru baby gym. Trening confortabil și moale, cu elastic în zona gleznelor și în zona în taliei. Conceput într-un mod responsabil.

Unul dintre primele 2 treninguri de baby gym Decathlon, create în baza conceptului Minimal Waste. Încă un pas în direcția protejării mediului.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri albastru
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Ajută la dezvoltarea autonomiei

Ajută la dezvoltarea autonomiei

Trening ușor de îmbrăcat.

Fineţe la atingere

Fineţe la atingere

Material moale, potrivit pentru pielea copiilor.

Extensibilitate

Extensibilitate

Material extensibil, pentru a asigura copilului libertate de mișcare.

Informații tehnice

Ce înseamnă Minimal Waste?

Este o nouă metodă de fabricare pentru a reduce deșeurile de material în etapa de creare a designului. Produsul este gândit și realizat în baza unui tipar și nu doar în baza unui desen. Integrăm această etapă încă de la începutul conceperii produsului. Ne asigurăm că diferitele părți componente se îmbină perfect, precum un puzzle, pe tipar, ceea ce generează minimum de pierderi.

De ce Minimal Waste?

Între 20% și 15% dintre textilele destinate hainelor, ajung pe solul sălii de lucru în timpul producției. Astfel, resursele naturale nu au fost risipite. Este vital să atacăm sursa problemei, maximizând utilizarea materialelor și minimizând cantitatea de deșeuri rămase în urma producției. Pentru acest produs, am redus deșeurile de la 19% la 9%.

Testarea produselor

Atunci când ne concepem produsele, alegem materialele și vopseaua care nu reprezintă niciun risc pentru cei mici, precum și accesorii (nasturi, șnururi, strasuri), ce nu pot fi ingerate. Vrem să ne asigurăm că materialele noastre nu sunt nocive în cazul în care sunt ingerate de către cei mici. Plecând de la norme, siguranța copiilor este prioritatea noastră. Aceste mici detalii fac difrența!

Dezvoltarea copilului

Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a înțelege mecanismele de autonomie ale copiilor și să răspundem acestor nevoi prin produsele noastre. „Provocarea este să-l ajutăm pe copil să nu se descurajeze. Trebuie să putem să-i propunem acțiuni care sunt în sfera posibilului, pentru a-i permite să repete, formându-și un automatism, astfel încât să generalizeze gesturile” explică Agathe, psihomotrician.

Cum îl ajutăm pe cel mic să capete autonomie?

Cum se reflectă sfatul specialistului în produs? Prin îmbrăcămintea cu fermoare ușor de închis, un guler mai larg pentru a se îmbrăca singur, fără a rămâne blocat în aceasta, repere vizuale pentru o bună îmbrăcare. Toate acestea pentru ca micuțul să dobândească, încetul cu încetul, mecanismele de autonomie, dar și pentru a-l ajuta să se îmbrace ca un om mare.

Produs conceput pentru baby gym.

Ce este baby gym?
Cheia pentru a deveni un campion este baby gym, care îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile psihomotorii, oferindu-i, de asemenea, o sursă de divertisment.
Accesibil copiilor de la 1 an la 6 ani, această disciplină ludică este practicată sub formă de parcurs construit cu echipament adaptat.

Beneficiile baby gym-ului

Copilul tău practică Baby Gym? Baby gym-ul este o disciplină ludică, ce favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor. Copilul învață să-și mențină echilibrul, să-și coordoneze mișcările, își dezvoltă motricitatea și își cunoaște corpul. Astfel, capătă încredere în forțele proprii.

Care este echipamentul potrivit pentru baby gym?

Produsele Domyos pentru copii: tricou, pantalon, bluză!Obiectivul: echipamentul asigură libertate de mișcare. În funcție de nivelul de performanță, echipamentul este disponibil în mai multe grade de tehnicitate.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 48% Bumbac, 46% Poliester, 6% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele de calitate ale produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Trening 100 baby gym verde copii
Trening 100 baby gym verde copii
Trening 100 baby gym verde copii
Trening 100 baby gym verde copii
Trening 100 baby gym verde copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri