ECODESIGN
Tocă Echitație 100 Negru
Tocă Echitație 100 Negru
Tocă Echitație 100 Negru

Tocă Echitație 100 Negru

11999 LEI
961392

Produs conceput pentru echitație. Toca vă protejează în caz de impact (nivel începător).

Te inițiezi în echitație? Toca 100 este confortabilă și are avantajul de a fi ușor de reglat datorită rotiței situate la spate. Echipamentul optim pentru inițierea în echitație!

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție împotriva șocurilor

Rezistentă și certificată, potrivit EN1384:2017

Reglabil

Rotița situată la spate permite reglarea rapidă a tocii.

Confort

Toca este prevăzută cu spumă pentru un confort optim.

Ventilare

Nu reține umiditatea: toca permite evacuarea transpirației.

Stabilitate

Sistem de prindere lateral, în 4 puncte, pentru o susținere bună.

ECODESIGN

Datorită acțiunilor de concepere eco, impactul produsului asupra mediului a fost diminuat cu 34%.

Informații tehnice

Normă:

Certificată, potrivit EN1384:2017

Mărimi

XS (48-52), S (52-55cm), M (55cm-58cm), L (58-61cm).

Greutate:

530 g - Mărimea M (55 -58 cm).

Protecţie

Produs conceput pentru echitație. Toca 100 este special concepută pentru echitație. Testată în atelierele noastre, toca este concepută pentru a absorbi o parte din șoc în cazul unui impact, prin deformarea parțială a carcasei și/sau a materialului de protecție. În caz de impact, înlocuiți toca! Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a suferit un şoc.

Adaptare la conformație

Echipamentul de echitație trebuie să vă asigure libertate de mișcare. Toca 100 prezintă avantajul de a fi reglabilă și se adaptează perfect pe cap. Produsul este disponibil în 3 mărimi: de la XS la M, și de la 48 la 61 cm. Pentru a alege mărimea potrivită, reglați toca cu ajutorul rotiței de la spate. Ușor de utilizat, veți găsi rapid o modalitate de a fixa toca.

Confort

Echipamentul pentru echitație are rolul de a oferi libertate de mișcare în timpul antrenamentelor. De aceea, echipa Fouganza a prevăzut toca cu spumă, pentru a vă oferi un confort optim. Interiorul tocii conține, de asemenea, spumă detașabilă. Aceasta se poate spăla la 30°C. Spuma este situată și la nivelul bărbiei, pentru a-i împiedica pe copii să se ciupească atunci când o închid.

Capacitate de susţinere

Un sistem de protecție eficient este cel care susține bine capul, motiv pentru care toca de protecție 100 este prevăzută cu un sistem de închidere lateral, în 4 puncte. Datorită celor 4 puncte, toca susține bine capul, într-o manieră echilibrată. Dacă toca este mărimea potrivită, nu se va mișca în timpul antrenamentului. Asigură confort!

Ventilare optimă

Toca 100 a fost concepută pentru a nu păstra căldura. Este prevăzută cu 50 de orificii care permit o bună evacuare a căldurii. Asigură evacuarea căldurii!

Design

Design modern. Toca 100 poate fi utilizată în diferite practici de echitație. Toca este disponibilă în diferite culori.

Întreţinere

Curățați exteriorul tocii cu un material textil. Nu vă recomandăm să utilizați dizolvanți sau produse agresive care ar putea deteriora produsul. Pentru depozitare şi transport se recomandă utilizarea unei genţi din material textil, pentru a feri toca de murdărie, zgârieturi şi lumină.

Reglarea tocii

Pentru o protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact cu capul, evitând însă punctele de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.
Cureluşa tocii trebuie să treacă pe sub bărbie, şi nu la nivelul acesteia. Ea trebuie să fie reglată astfel încât să nu permită mişcarea tocii, fără a strânge prea tare.

Atenuarea şocurilor:

Toca este concepută pentru a absorbi o parte din șocul unei lovituri, prin deformare parțială a carcasei sau/și a învelișului protector. O astfel de tocă reduce gravitatea accidentărilor. Protecţia oferită de tocă depinde de circumstanţele accidentului. Purtarea tocii de protecţie nu exclude în întregime situaţiile de deces sau invaliditate pe termen lung.

Recomandări de utilizare

A se citi manualul înainte de utilizare. Produsul este conceput exclusiv pentru echitație. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. Vă recomandăm să vă achizionați echipamentul potrivit.

Durată de viaţă

Tocă 100 echitație Design modern. Se recomandă înlocuirea căștii după fiecare impact. Deteriorările pot fi invizibile. Dacă nu a suferit niciun impact, înlocuiți, totuși, toca după 5 ani de la data fabricației (înscrisă pe etichetă).

Condiții de retur echipament de protecție individual

Toca este un echipament de protecție individual (EPI).
Asigurați-vă că acest produs vi se potrivește (model, mărime, culoare) înainte de a-l achiziționa.
Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat decât dacă îndeplinește condițiile de retur, și anume: produsul este curat și nou (nu a fost folosit); toate marcajele inițiale sunt prezente și atașate în aceeași formă ca la momentul achiziționării (etichetă mărime, etichete cu diverse informații, etichetă RFID, etc); nu prezintă defecte vizuale sau urme de uzură; nu au fost personalizate. Fără bon, produsele nu pot fi returnate. Împreună protejăm planeta.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Carcasă 100% Acrilonitril butadien stiren Căptuşeala principală 100% Polistiren Chingă textilă 100% Poliamidă Catarame 100% Polioximetilenă Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se feri de orice sursă de căldură. În caz contrar, materialul din polistirenă îşi poate pierde din proprietăţile de protecţie.

Restricții de utilizare

Pentru echitaţie. În caz de şoc, toca trebuie înlocuită.

TESTE

Casca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.

Aprobat de

N:2789

Produse similare

Imagini

Tocă Echitație 100 Negru
Tocă Echitație 100 Negru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri