QUECHUA

Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu

7999 RON
Ref. : 8574755

Poate fi umplut atât cu băuturi calde, cât și reci.Mai ușor de transportat decât un termos clasic. Capac de blocare cu eliberare rapidă cu filtru integrat.0,8 L.

Produs conceput pentru a păstra temperatura lichidelor (calde sau reci) timp de mai multe ore. Termos rezistent, cu o bună capacitate de izolare.

Culoare: Roşu coral

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Păstrează temperatura conținutului

  Temperatura inițială 95°: 74°C după 6h. Atenție la băuturile calde.

  Utilizare ușoară

  Deschidere rapidă cu o mână, capac blocabil cu mâner.Din inox.366 g.

  Întreținere ușoară

  Ușor de curățat, datorită capacului cu filet. Perete interior din inox.

  Durabilitate

  Perete dublu din inox 18/8 (304), cu vid de aer.

  Imagini

  Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu
  Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu
  Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu
  Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu
  Termos inox drumeție MH500 0,8L roșu

  Informații tehnice

  Recomandări pentru îmbunătățirea performanțelor.

  Cu cât termosul este mai plin, cu atât temperatura va fi păstrată mai mult timp. Aveți grijă când utilizați lichide fierbinți, când bidonul este foarte izoterm, lichidele vor rămâne fierbinți pentru o perioadă lungă!Perete dublu din oțel inoxidabil cu aer comprimat pentru a bloca schimburile de căldură care apar prin conducție sau convecție.Pentru a bloca schimburile prin radiații termice, un strat subțire de cupru acoperă exteriorul peretelui intern.

  Detalii

  Capacul se deschide ușor cu o mână apăsând butonul alb din locul marcat "PRESS".În timpul transportului, este posibilă blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb în jos.Spațiul roșu indică faptul că nu mai este posibil să apăsați și capacul este blocat .
  Capacul are un filtru integrat care filtrează fructele infuzate sau frunzele mari de ceai. Nu este adecvat pentru ceaiuri foarte fine.

  Recomandări de întreţinere

  Produsul se poate spăla în mașina de spălat vase (capac + corp), având grijă în acest caz să nu pierdeți garniturile capacului.Lăsați-l la uscat cu capacul desfăcut. Garnitura din partea superioară a capacului poate fi scoasă pentru spălare și uscare completă.

  Prima utilizare

  Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.Am ales un corp din oțel inoxidabil 18/8 (304), cunoscut pentru siguranța alimentară și un capac din polipropilenă rezistent la căldură și la șocuri.

  Dimensiuni şi greutate

  Volum: 0,8L.
  Dimensiuni: Ø 8,2 cm x 26,5 cm.
  Greutate: 366 g (Bidon =320 g și dop =46 g).
  Disponibil: 0,5L / 0,8L / 1L.

  Demersul nostru de dezvoltare durabilă

  Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care un aspect texturat, limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.

  Nu aruncă, reparăm!

  drumeţii la munte.
  Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, dopurile sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

  Conceperea produselor: cunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
  Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor.
  Un atu în conceperea produselor noastre pentru drumeție la munte este aducerea expertizei noastre.

  Garanție

  5 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Corp bidon 100% Stainless Steel Capac 81% Polipropilenă, 10% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 8% Silicon, 1% Stainless Steel

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Spălați și uscați înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

  Restricții de utilizare

  A nu se utiliza în congelator, microunde

  TESTE

  Acest produs izoterm a fost testat folosind 3 protocoale:
  1/ Bidonul este umplut cu apă de 95°C și lăsată la o temperatură de 20°C.Apoi, măsurăm temperatura apei după 6 ore: 74°C. 62°C după 12 h, 48°C după 24 h. 2/ Apa la 95°C este pusă în produsul închis și plasată într-un cuptor la 5°C.Lichidul atinge 60°C după 5h20.3/ Apa la 5°C este pusă în produsul închis și plasată într-un spațiu la 32°C.Lichidul atinge 15°C după 16h30.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate tipurile de condiții pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Echipa noastră, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) au testat produsul de-a lungul întregului proces de dezvoltare, până la comercializare.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri