QUECHUA

Termos Inox drume╚Ťie MH500 0,5L Albastru

6499 RON
Ref. : 8500996

Produs conceput pentru a p─âstra temperatura lichidelor (calde sau reci) timp de mai multe ore. Termos rezistent, cu o bun─â capacitate de izolare.

Poate fi umplut atât cu băuturi calde, cât și reci.mai ușor de cărat decât un termos clasic. Capac de blocare cu eliberare rapidă cu filtru integrat.0,5 L.

Culoare: Albastru petrol închis

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 64 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  P─âstreaz─â temperatura con╚Ťinutului

  Temperatura ini╚Ťial─â 95┬░: 67┬░C dup─â 6h. Aten╚Ťie la b─âuturile calde.

  Utilizare ușoară

  Deschidere rapidă cu o mână, capac blocabil cu mâner.Din inox.267 g.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  U╚Öor de cur─â╚Ťat, datorit─â capacului cu filet. Perete interior din inox.

  Durabilitate

  Perete dublu din inox 18/8 (304), cu vid de aer.

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor.

  Cu c├ót termosul este mai plin, cu at├ót temperatura va fi p─âstrat─â mai mult timp. Ave╚Ťi grij─â c├ónd utiliza╚Ťi lichide fierbin╚Ťi, c├ónd bidonul este foarte izoterm, lichidele vor r─âm├óne fierbin╚Ťi pentru o perioad─â lung─â!Perete dublu din o╚Ťel inoxidabil cu aer comprimat pentru a bloca schimburile de c─âldur─â care apar prin conduc╚Ťie sau convec╚Ťie.Pentru a bloca schimburile prin radia╚Ťii termice, un strat sub╚Ťire de cupru acoper─â exteriorul peretelui intern.

  Caracteristici practice

  Capacul se deschide u╚Öor cu o m├ón─â ap─âs├ónd butonul alb din locul marcat "PRESS".├Än timpul transportului, este posibil─â blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb ├«n jos.Spa╚Ťiul ro╚Öu indic─â faptul c─â nu mai este posibil s─â ap─âsa╚Ťi ╚Öi capacul este blocat .
  Capacul are un filtru integrat care filtreaz─â fructele infuzate sau frunzele mari de ceai. Nu este adecvat pentru ceaiuri foarte fine.

  Recomandări de întreţinere

  Produsul se poate sp─âla ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase (capac + corp), av├ónd grij─â ├«n acest caz s─â nu pierde╚Ťi garniturile capacului.L─âsa╚Ťi-l la uscat cu capacul desf─âcut. Garnitura din partea superioar─â a capacului poate fi scoas─â pentru sp─âlare ╚Öi uscare complet─â.

  Prima utilizare

  Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre ╚Öi materialele corespund normelor de contact alimentar aflat ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), ├«n conformitate cu reglementarea francez─â aflat─â ├«n vigoare. Am ales un corp din o╚Ťel inoxidabil 18/8 (304), cunoscut pentru siguran╚Ťa alimentar─â ╚Öi un capac din polipropilen─â rezistent la c─âldur─â ╚Öi la ╚Öocuri.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 0,5L.
  Dimensiuni: ├ś 7,2 cm x 23 cm.
  Greutate: 267 g (Bidon =221 g și dop =46 g).
  Disponibil: 0,5L / 0,8L / 1L.

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Produsele noastre sunt potrivite pentru drumeţii la munte.
  Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele p─âr╚Ťi se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidoanelor, capacele sunt puse ├«n v├ónzare ╚Öi separat, la bucat─â.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Corp bidon 100% O╚Ťel inoxidabil Capac 81% Polipropilen─â, 10% Poliamid─â, 8% Silicon, 1% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se utiliza în congelator, microunde

  TESTE

  Acest produs izoterm este testat ├«n func╚Ťie protocolul urm─âtor:Apa la 95┬░C este pus─â ├«n produsul ├«nchis ╚Öi plasat─â ├«ntr-un spa╚Ťiu la 20┬░C.Apoi, m─âsur─âm temperatura apei dup─â 6 ore: 67┬░C. 52┬░C dup─â 12 h, 36┬░C dup─â 24 h.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri