Termos inox drumeție MH500 1L kaki

9499 LEI
8612399

Aveți nevoie să păstrați temperatura lichidelor timp de mai multe ore? Termos rezistent, cu o bună capacitate de izolare.

Poate fi umplut atât cu băuturi calde, cât și reci.mai ușor de transportat decât un termos clasic. Capac de blocare cu eliberare rapidă cu filtru integrat.1 L.

Culoare:

Maro kaki

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 94 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Păstrează temperatura conținutului

Temperatura inițială 95°: 78°C după 6h. Atenție la băuturile calde.

Utilizare ușoară

Deschidere rapidă cu o mână, capac blocabil cu mâner.Din inox.405 g.

Întreținere

Ușor de curățat, datorită capacului cu filet. Perete interior din inox.

Durabilitate

Perete dublu din inox 18/8 (304), cu gol de aer.

Informații tehnice

Recomandări pentru îmbunătățirea performanțelor.

Cu cât termosul este mai plin, cu atât temperatura va fi păstrată mai mult timp. Aveți grijă când utilizați lichide fierbinți, când bidonul este foarte izoterm, lichidele vor rămâne fierbinți pentru o perioadă lungă!Perete dublu din oțel inoxidabil cu aer comprimat pentru a bloca schimburile de căldură care apar prin conducție sau convecție.Pentru a bloca schimburile prin radiații termice, un strat subțire de cupru acoperă exteriorul peretelui intern.

Detalii

Capacul se deschide ușor cu o mână apăsând butonul alb din locul marcat "APĂSARE".În timpul transportului, este posibilă blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb în jos.Spațiul roșu indică faptul că nu mai este posibil să apăsați și capacul este blocat .
Capacul are un filtru integrat care filtrează alimente precum infuzia fructelor sau a frunzelor mari din ceai. Nu este adecvat pentru ceaiuri foarte fine.

Recomandări de întreţinere

Produsul se poate spăla în mașina de spălat vase (capac + corp), având grijă în acest caz să nu pierdeți garniturile capacului.Lăsați-l la uscat cu capacul desfăcut. Garnitura din partea superioară a capacului poate fi scoasă pentru spălare și uscare completă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.Am ales un corp din oțel inoxidabil 18/8 (304), cunoscut pentru siguranța alimentară și un capac din polipropilenă rezistent la căldură și la șocuri.

Dimensiuni şi greutate

Volum : 1 litri
Dimensiuni: Ø 8,6 cm x 30 cm
Greutate: 405 g (Bidon =359 g și capac =46 g)
Disponibil: 0,5L / 0,8L / 1L

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care un aspect texturat, limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.

Nu aruncă, reparăm!

drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, dopurile sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc în Haute Savoie. Această locație face ca acesta să fie un loc de întâlnire veritabil între echipele noastre (designeri, manageri de produse, ingineri...) și practicanții de sport în aer liber.Un avantaj excelent pentru a vă proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Stainless Steel Capac 81% Polipropilenă, 10% Poliamidă 6, 8% Silicon, 1% Stainless Steel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Spălați și uscați înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza în congelator, microunde

TESTE

Acest produs izoterm este testat în funcție protocolul următor:Apa la 95°C este pusă în produsul închis și plasată într-un cuptor la 20°C.Apoi, măsurăm temperatura apei după 6 ore: 78°C. 66°C după 12 h, 51°C după 24 h.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri