Termos din oțel inoxidabil MH100 cu perete dublu vid aer 0,95L deschidere largă Negru

10999 LEI
8734375

Produs conceput pentru a păstra temperatura lichidelor timp de mai multe ore, în timpul drumeției. Termos din inox, cu deschidere largă.

Acest bidon izoterm (oțel inoxidabil cu perete dublu cu vid de aer) păstrează lichidele calde sau reci.Dispune de un capac cu filet, mâner articulat, dechidere largă. 0,95 L.

Culoare:

Gri carbon

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Păstrează temperatura conținutului

Temperatura inițială 95°: 78°C după 6h. Atenție la băuturile calde.

Utilizare ușoară

Capac cu filet, cu mâner articulat, deschidere largă.Din inox.476 g.

Întreținere

Ușor de curățat, datorită capacului cu filet. Perete interior din inox.

Durabilitate

Perete dublu din inox 18/8 (304), cu vid de aer.

Informații tehnice

Recomandări pentru îmbunătățirea performanțelor.

Cu cât termosul este mai plin, cu atât temperatura va fi păstrată mai mult timp. Aveți grijă când utilizați lichide fierbinți, când bidonul este foarte izoterm, lichidele vor rămâne fierbinți pentru o perioadă lungă!Perete dublu din oțel inoxidabil cu aer comprimat pentru a bloca schimburile de căldură care apar prin conducție sau convecție.Pentru a bloca schimburile prin radiații termice, un strat subțire de cupru acoperă exteriorul peretelui intern.

Detalii

Deschidere largă (6 cm) pentru umplere ușoară, mai ales cu cuburi de gheață.Deschidere ușoară prin defiletare. Mâner articulat pentru transportare ușoară și depozitare. Capacul are, de asemenea, o mică carcasă impermeabilă, care poate fi utilizată pentru a pune plicurile de ceai odată ce sunt infuzate, de exemplu, sau pentru a stoca pastile sau suplimente alimentare.

Recomandări de întreţinere

Produsul se poate spăla în mașina de spălat vase (capac + corp), având grijă în acest caz să nu pierdeți garniturile capacului.Lăsați-l să se usuce cu capacul desfăcut. Pentru o curățare completă, este posibil să desfaceți manual capacul, cu toate acestea amintiți-vă bine modul de reasamblare.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.Am ales un corp din oțel inoxidabil 18/8 (304), cunoscut pentru siguranța alimentară și un capac din polipropilenă rezistent la căldură și la șocuri.

Dimensiuni şi greutate

Volum: 0,95L. Dimensiuni: Ø 8,9 cm x 24 cm.
Greutate: 476 g (Corpul de 392 g și dopul de 84 g).

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj prin gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care un aspect texturat, limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Stainless Steel Capac 90% Polipropilenă, 5% Silicon, 5% Acrilonitril butadien stiren

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla și usca înainte de depozitare. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza în congelator, microunde

TESTE

Acest produs izoterm este testat în funcție protocolul următor:Apa la 95°C este pusă în produsul închis și plasată într-un spațiu la 20°C.Apoi, măsurăm temperatura apei după 6 ore: 78°C. 67°C după 12 h, 52°C după 24 h.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri