INESIS

Telemetru laser GOLF - INESIS 900 Galben/ Negru

74999 RON
.
Ref. : 8546437

Acest telemetru permite măsurarea rapidă a distanțelor, cu sau fără compensarea de denivelare. Include funcțiile de prioritate la steag și confirmarea măsurii, prin vibrație.

Produs conceput pentru măsurarea distanțelor pe terenul de golf.

Culoare: Galben fluorescent

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 749 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Precizie

  +/-1m (+/-1yd).

  Rază de acțiune

  Min-Max:5m-1200 m(5,4yd - 1300yd) Steag: 320 m (350yd). Rază: 640 m (700yd).

  Capacitate de amplificare

  x6

  Design compact

  105 x 73 x 39 mm. 4,1 x 2,9 x 1,5 in.

  Greutate

  175 g.

  Autonomie

  Autonomie de 5000 măsurători.

  Reglabil

  Reglare dioptrie.

  Imagini

  Telemetru laser GOLF - INESIS 900 Galben/ Negru
  Telemetru laser GOLF - INESIS 900 Galben/ Negru
  Telemetru laser GOLF - INESIS 900 Galben/ Negru

  Informații tehnice

  Distanțe precise și rapide

  Grație telemetrului 900 Inesis, puteți măsura rapid toate distanțele importante pentru partida de joc, pe parcurs, în metri sau iarzi, la alegere. Telemetrul este dispozitivul ideal pentru a face cele mai bune alegere în materie de crose, indiferent că este vorba despre identificarea distanței la steag, plasarea mingii pe un dogleg.

  Progresați mai rapid

  Acest telemetru este ideal pentru măsurarea progresiei dumneavoastră. Măsurarea distanțelor cu ajutorul acestui telemetru, este cel mai bun mijloc să verificați distanța corectă parcursă pentru fiecare lovitură. Asta vă permite să constatați eficacitatea swing-ului și să luați cele mai bune decizii în alegerea crosei de care aveți nevoie, pentru a acoperi toate distanțele.

  Măsurare

  Prin apăsrea scurtă pe buton, se măsoară o anumtiă distanță, în timp ce apăsarea continuă permite măsurarea unei anumite zone în timp real.

  Funcția pantă și distanță compensată

  Când steagul este înălțat, trebuie să utilizați o crosă care să vă permită să parcurgeți o distanță mai mare decât dacă ați juca pe teren plat. De asemenea, pentru un steag mai jos decât voi, trebuie să alegeți o crosă pentru a parcurge o distanță mai mică. Telemetrul 900 vă oferă atât unghiul, cât și distanța compensată pentru a vă permite să vă alegeți mai ușor crosa cea mai apropiată.

  Omologat pentru competiții

  Compensarea de distanță nu este autorizată în cadrul competiției. Această funcție poate fi activată trăgând de inel și dezactivată împingânu-l. Astfel, în timpul antrenamentelor puteți apela la estimarea distanței compensate în timpul loviturilor jucate cu denivelări, putând să utilizați acest telemetru în timpul competițiilor, dar cu funcția de compensare dezactivată.

  Funcția prioritate la steag

  Pentru a fi siguri că se măsoară distanța la steag, telemetrul 900 Inesis este prevăzut cu o funcție de prioritate la ținta cea mai apropiată, care izolează steagul de partea din spate, pentru o măsurătoare mai fiabilă și mai rapidă.

  Confirmare a măsurătorii prin vibrație

  Când telemetrul ia o măsură de distanță, aceasta este confirmată printr-o vibrație. Dacă este nevoie, puteți dezactiva această confirmare de măsurătoare, prin vibrație.

  Accesibilitate și protecție

  Husa de protecție semi-rigidă protejează telemetrul în timpul jocului și transportului.În timpul jocului, elasticul ei permite deschiderea ușoară pentru a accesa rapid telemetrul, fiind și foarte ușor de închis pentru ca acesta să nu cadă din husă.
  Certificat IPX2 (rezistă la ploaie ușoară).

  Conţinutul setului

  - Telemetru 900
  - Husă de protecţie
  - Chingă
  - Material textil pentru curăţare
  -O baterie litiu. -Manual de utilizare.

  Conceptul Inesis

  Lucrăm la produsele noastre pentru a ne asigura că ele corespund așteptărilor voastre.INESIS este o echipă de jucători de golf pasionați, care țin cont de opiniile dvs. pentru dezvoltarea produselor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 50% Acrilonitril butadien stiren, 30% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS), 20% Rubber - Styrene Butadiene Rubber (SBR) - Latex Placă de surf 50% Baterie Lilo, 30% Epoxy Resin (EP), 20% Cupru Lentile 100% Sticlă minerală Structură 100% Nickel

  TESTE

  Regăsiți testele realizate pe telemetru pe site-ul independent MyGolfSpy:
  https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019

  Aprobat de

  Ne dorim ca produsele să fie evaluate și apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Astfel, puteţi consulta opiniile clienţilor noştri cu privire la acest produs. Puteţi chiar contribui la îmbunătăţirea produselor noastre, lăsându-ne părerile dvs.

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri