Tablete efervescente băutură cu electroliți fără zahăr Fructe de pădure 20 x 4 g

3499 LEI
965983

Produs conceput pentru a compensa pierderile de minerale în timpul antrenamentelor și competițiilor mai scurte de 3 ore.

Electroliții compensează pierderea de minerale și permit evacuarea acidului lactic din corp, în timpul antrenamentelor și/sau competițiilor mai scurte de 3 ore.

Aromă:

Fructe roșii

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Hidratare

Comprimatele nu conțin glucide și nu sunt izotonice.

Aport energetic

Aport de 7 kcal / 500 ml.

Reducerea oboselii

Vitaminele B6 și B12 reduc oboseala.

Antioxidant

Vitaminele C,B2 protejează celulele de stresul oxidativ.

Utilizare ușoară

1 comprimat este suficient pentru 500 ml de băutură sportivă.

Transportare ușoară

Ușor și compact.

Compoziție

2 electroliți: Sodiu și magneziu. Conține stevia.

Informații tehnice

Care sunt beneficiile electroliților

În timp ce faceți sport, transpirați, iar în apa pe care o transpirați, există minerale. Astfel, electroliții permit compensarea pierderilor de minerale (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, ceea ce se află și în tabletele noastre) și, prin urmare, nu au un aport de glucide/calorii.
Datorită electroliților, acidul lactic, deșeurile metabolice produse ca urmare a unui efort sunt evacuate, iar aciditatea corpului este redusă.

Electroliții sunt potriviți pentru tipul meu de practică?

”O tabletă de electroliți se poate transporta cu ușurință în buzunar și din acest motiv, pentru cicliști este foarte simplu de a prepara o doză, chiar în timpul cursei.” menționează Wim, șef de produs și sportiv. Și pentru a se potrivi deschizăturii bidoanelor tip flask (mai mică decât la bidoanele normale), am prevăzut tabletele cu o renură centrală: astfel, aceasta se poate rupe ușor în 2. Electroliții se pot folosi și pentru un antrenament de fitness, un meci de tenis etc.

O nouă formulă: gust dulce, dar fără zahăr

Pentru o alimentație sportivă mai naturală, am eliminat îndulcitor artificial din produsul vechi și l-am înlocuit cu stevia, un extract de plante care nu a fost sintetizat în laborator. ”Este adevărat că stevia are un gust dulce, fără a conține zahăr. Și pentru că ne plac produsele care nu conțin zahăr, dar au un gust bun, stevia ni se pare o alternativă foarte bună.” spune Mathilde, inginerul de produs.

Băutură efervescentă

Cine nu a avut această experiență greșită, de a bea dintr-un bidon în timp ce a uitat că lichidul este efervescent?! Așa ne-am gândit și noi: Cu sigurnață un număr mare de persoane a trecut prin această experiență! Vrem să vă amintim că electroliții sunt ușor eferveșcenți. Astfel, când umpleți bidonul, lăsați muștiucul puțin deschis. În acest mod, puteți evita o experiență neplăcută!

La ce folosesc toate aceste ingrediente?

- Sorbitolul este un agent de încărcare. - Acid citric pentru gust și efervescență. - Bicarbonat de sodiu pentru aport de sodiu. - Clorură de potasiu pentru aport de potasiu. - Oxid de magneziu pentru aport de magneziu. - Carbonat de calciu pentru aport de calciu. - Vitaminele B2, B6, și C contribuie la reducerea oboselii. Vitamina C este un antioxidant, iar vitamina B1 contribuie la un metabolism energetic normal. - Stevia are intensitatea zahărului.

Valoare nutrițională

Tabel nutriţional: 100 g | 4 g (=1 baton)
Valoare energetică: 748 kJ - 179 kcal | 30 kJ - 7 kcal. 0 g | 0 g, dintre care acizi grași saturați: 0 g | 0 g
Glucide: 33 g | 1,3 g
dintre care zaharuri: 1,1 g | 0 g
Proteine: 0 g | 0 g.
Sare: 15,7g | 0,63 g
Magneziu: 1406 mg (375%)* | 56,3 mg (15%)*
Potasiu: 2500 mg (125%)* | 100,0 mg (5%)*
Calciu: 1000 mg (125%)* | 40,0 mg (5%)*
Vitamina C: 600 mg (750%)* | 24 mg (30%)*
Vitamina B1: 8,3 mg (750%)* | 0,33 mg (30%)*
Vitamina B2: 11 mg (750%)* | 0,42 mg (30%)*
Vitamina B6: 11 mg (750%)* | 0,42 mg(30%)*
Sodiu: 6205mg | 250mg
*% Aport zilnic de referință

PH: PH: 4.0 - 4.5

Greutate

0.08 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Supliment alimentar sub formă de comprimate efervescente, pe bază de electroliți. Conținut bogat în vitaminele B1, B2, B6 și C. Sursă de magneziu. Cu îndulcitori și fără zahăr. Gust zmeură. Ingrediente: acidifiant: acizi citrici și agenți de îngroșare: sorbitol, bicarbonat de sodiu, clorură de potasiu, aromă naturală, carbonat de calciu, colorant: roșu de sfeclă roșie (Beta vulgaris L.), oxid de magneziu, îndulcitor: glicozide din steviol (Stevia rebaudiana) vitamine: acid L-ascorbic (C), clorhidrat de tiamină (B1), riboflavină (B2), clorhidrat de pirodixină (B6).

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat. A se reînchide bine după utilizare.

Restricții de utilizare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TESTE

Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri