Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă

2499 LEI

Produs conceput pentru surf în valuri sub 1 metru (nivel începător).

Sutien cu triunghiuri culisante, bureți detașabili, șnur reglabil la gât, margini elastice.

Culoare: Verde lamâie închis
Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Design gândit pentru o susţinere bună în valurile mici.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel începător

Pentru practicare ocazională de surf, în valuri mici (nivel începător).Echipa noastră a conceput o gamă mare de costume adaptate practicării ocazionale de surf și conformației dumneavoastră.

Utilizare

Asigură susținere optimă în apă. În acest scop, am realizat teste în valuri. Acest model este conceput pentru practicarea de surf, precum și alte sporturi de apă: stand up paddle, windsurf, kite surf, înot, etc.

Conformație

Sub formă de triunghiuri culisante, acesta se adaptează uşor la diferite conformaţii. Șnur de strângere la gât și spate.Sutien din material flexibil, ce asigură confort.Bureţi detaşabili ce evidenţiază bustul.

Test de susținere în valuri

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie adaptat conformației sale.

Ce sunt bureţii?

Bureții reprezintă soluția perfectă pentru a defini bustul, fără a irita pielea.Olaian a creat modele de costume cu bureți pentru confortul dumneavoastră.
Bureţii detaşabili permit mărirea sau micşorarea bustului cu o jumătate de măsură.

Dispune de bureți detașabili

Bureții permit mărirea sau micșorarea bustului cu o jumătate de măsură.

Reglare

Se poate regla nivelul de acoperire în funcție de mărimea bustului.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura suținere în apă, echipa noastră a ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă recomandăm să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi, pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, îl testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe informații:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 82% Poliester, 18% Elastan Material intercalat 82% Poliamidă, 18% Elastan Căptuşeală 100% Poliester

Restricții de utilizare

Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

TESTE

Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator, pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă
Sutien de baie triunghiuri culisante Mae Canggu Albastru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii