Sutien de baie LILOO 100 Kaki Fete

1799 LEI
8677644

Produs conceput pentru surf (nivel începător), în valuri mici.

Potrivită pentru tinerele practicante de surf, nivel începător, se adaptează conformației corpului, grației sistemului de reglare la gât.

Culoare:

KAKI DESCHIS

Mărime: Ghid de mărimi
+ 17 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Design pentru susţinere în valurile mici.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel mediu

Ideal pentru surf în valuri mici (nivel începător).Chiar dacă se întamplă să cădeți des, echipa noastră a conceput o gamă mare de costume, care sunt adaptate practicării ocazionale şi conformației dumneavoastră.

Conformație

Bustiera LILOO este prevăzută cu un sistem simplu de reglare la nivelul gâtului, pentru a se adapta la numeroase conformaţii. Aceasta a fost concepută pentru practicantele de surf la nivel începător, care au nevoie de o susținere limitată în valuri. Această formă asigură libertate la nivelul umerilor. Model potrivit pentru 7-15 ani.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de cel puţin 12 practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin, la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

Dimensiuni clip

În conceperea costumelor noastre, ținem cont atât de conformația corpului, precum și de înălțimea utilizatorilor, vârsta nefiind întotdeauna un criteriu suficient. Două fete de 10 ani pot avea înălțimi, conformații și o greutate corporală total diferite. Probați costumul înainte de a-l achiziționa.

Dimensiuni slip

Corespondențe cu vârsta utilizatorului:
8/9 ani: 133-142 cm.
10/11 ani: 143-150 cm.
12/13 ani: 151-160 cm
14/15 ani: 161 169 cm
Model disponbili pentru vârste de peste 7/8 ani.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

Doriți să schimbați costumul?

Dacă marimea sau modelul nu ți se potrivește, poți opta pentru returnarea produsului într-unul din magazinele noastre Decathlon. Vreți să schimbați produsul? O puteți face fără probleme, în magazinele Decathlon.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată

Restricții de utilizare

Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

TESTE

Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

Aprobat de

Partenerii noştri Olaian, care au testat acest produs în condiţii reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri