Sutien Clasic Jogging Alb

5499 LEI
Cod produs: 8549607

Produs conceput pentru jogging și utilizare cotidiană. Cupe disponibile de la A la F.

100% confort și susținere. Cupă fără întăritură și cusături plate pentru evitarea iritațiilor. Sutienul asigură susținerea pieptului, având bretele matlasate pentru mai mult confort!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Alb magnolie / Alb magnolie
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Susținere bust

Susținere bust

Susținere superioară, datorită cupelor. Șocuri reduse cu 37%*

Respirabilitate

Respirabilitate

Zone respirante între sâni, datorită dantelei căptușite cu material din mesh.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Cusăturile plate previn apariţia iritaţiilor.

Reglabil

Reglabil

Bretelele reglabile se pot purta drepte sau încrucișate. 3 poziții de reglare.

Utilizare

Utilizare

Sistem de deschidere clasică, la fel ca a unui sutien obișnuit.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Spate decupat pentru mişcarea liberă a omoplaţilor.

Informații tehnice

Cum este garantată susţinerea maximă?

Toate produsele noastre sunt validate în laborator, prin teste de susţinere a pieptului (se măsoară reducerea deplasării sânilor în timpul activității). Sutienele sunt evaluate și clasificate pe o scară de la 1 la 5 (susținere redusă-bună). Ca în cazul tuturor modelelor KALENJI, acest sutien a fost notat cu 5, fiind adaptat tuturor sporturilor cu impact puternic. *Acest sutien reduce cu 37% șocurile, în comparație cu un sutien clasic, folosit la sporturi cu impact puternic.

TIPUL DE CUPĂ A SUTIENULUI FIRST

Sutien prevăzut cu 2 cupe întărite cu spumă subțire și flexibilă, care oferă un confort optim. Sfârcurile nu ies în evidență datorită spumei.

CUM A FOST CONCEPUT SUTIENUL POWER

Acest sutien a fost conceput pentru a vă bucura de confort și protecție în timpul practicării de activități sportive. La fel ca în cazul tuturor modelelor KALENJI : * nu folosim armături (risc de rănire și presiune a ganglionilor)
* reducem numărul de cusături la nivelul sfârcurilor (pentru a preveni riscul de iritații)
* folosim materiale respirante (pentru confort, dar și pentru a reduce riscul de iritații).

Bretele drepta sau încrucişate?

Bretelele se pot purta drepte, ca la un sutien normal. Se pot fixa de asemenea la mijlocul spatelui, cu ajutorul unei agrafe. Acest lucru asigură libertate de mişcare. Bretelele încrucișate asigură o susținere mai bună a pieptului. Întărituri din spumă la bretele pentru un plus de confort.

Și dacă nu se potrivește la spate?

Dacă cupa se potrivește, dar la spate este strâns, se pot adăuga bretele suplimentare, pe dimensiuni. 8584752 (negru) și 8584753 (alb). Fiecare pachet conține bretele care corespund fiecărei mărimi:
38 mm : compatibil cu mărimile XS AB: S AB, S CD, M AB, M CD, M EF L AB et L CD.
45 mm: compatibil cu mărimile L EF, XL CD, XL EF, 2XL EF și 3XL EF.

Cum se îmbracă sutienul?

Pentru a ușura îmbrăcarea, se recomandă închiderea sutienului în față, apoi răsucirea acestuia cu sistemul de închidere la spate. Pentru fixarea sutienului pe piep, introduceți mâinile printre bretele, așa cum faceți și în cazul sutienului obișnuit.

Notă pentru a compara Impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produselor asupra mediului este calculat ținând cont de totalitatea ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând între ele produse de același fel (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului. Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 76% Poliamidă, 24% Elastan Bandă elastică 87.5% Poliamidă, 12.5% Elastan Căptuşeală 100% Poliamidă Punte 68% Poliamidă, 32% Elastan

TESTE

SUSȚINERE: bustiera a fost supusă unor teste în laboratoarele Decathlon, pentru a măsura gradul de deplasare a sânilor în timpul activităților sportive. Fiecare mărime este testată individual. EVACUAREA TRANSPIRAȚIEI: testul este efectuat în laborator, pe fiecare material în parte, pentru a verifica dacă acesta absoarbe, transferă transpirația de la interior la exterior și o evacuează. SPĂLARE: testele de spălare și uscare garantează rezistența culorii și formei în timp.

Aprobat de

Acest sutien a fost testat și validat de 10 femei, în timpul unei ședințe de alergare în aer liber. Testul a fost efectuat timp de 6 luni. Bustiera a fost testată și validată de către echipe de echitație, pentru a asigura susținerea bustului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sutien Clasic Jogging Alb
Sutien Clasic Jogging Alb

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri