Sutien Clasic Alergare Jogging Run Albastru

7999 LEI
8664570

Produs conceput pentru jogging și utilizare cotidiană. Cupe disponibile de la A la F.

100% confort și susținere. Cupă fără întăritură și cusături plate pentru evitarea iritațiilor. Sutienul asigură susținerea pieptului, având bretele matlasate pentru mai mult confort!

Culoare:

Roz gri / Roz gri

Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Susținere bust

Susținere superioară, datorită cupelor. şocuri reduse cu 49,5% *.

Respirabilitate

Zone respirante între sâni, datorită dantelei căptușite cu material din mesh.

Confort

Cusăturile plate previn apariţia iritaţiilor.

Reglabil

Bretelele reglabile se pot purta drepte sau încrucișate. 3 poziții de reglare.

Utilizare

Sistem de deschidere clasică, la fel ca a unui sutien obișnuit.

Libertate de mișcare

Spate decupat pentru mişcarea liberă a omoplaţilor.

ECODESIGN

Produs cu un impact redus cu 11%, datorită acțiunilor de concepere eco.

Informații tehnice

Mărimea purtată de modele

Camille poartă mărimea S C/D și are cupa 85C (bustieră albă, neagră și albastră deschis)
Antonia poartă mărimea M C/D și are cupa 90C (bustiera gri).
Doralyse poartă mărimea L C/D și are cupa 95C (bustiera mov).

Cum este garantată susţinerea maximă?

Toate produsele noastre sunt validate în laborator, prin teste de susţinere a pieptului (se măsoară deplasarea sânilor în timpul activității). Bustierele sunt evaluate și clasificate pe o scară de la 1 la 5 (susținere redusă-bună). Ca în cazul tuturor modelelor KALENJI, acest sutien a fost notat cu 5, fiind adaptat tuturor sporturilor cu impact puternic. *Acest sutien reduce cu 49,5% șocurile, în comparație cu un sutien clasic, folosit la sporturi cu impact puternic.

TIPUL DE CUPĂ A SUTIENULUI FIRST

Sutien prevăzut cu 2 cupe întărite cu spumă subțire și flexibilă, care oferă un confort optim. Sfârcurile nu ies în evidență datorită spumei.

CUM A FOST CONCEPUT SUTIENUL POWER

Acest sutien a fost conceput pentru a vă bucura de confort și protecție în timpul practicării de activități sportive. La fel ca în cazul tuturor modelelor KALENJI : * nu folosim armături (risc de rănire și presiune a ganglionilor)
* reducem numărul de cusături la nivelul sfârcurilor (pentru a preveni riscul de iritații)
* folosim materiale respirante (pentru confort, dar și pentru a reduce riscul de iritații).

Bretele drepta sau încrucişate?

Bretelele se pot purta drepte, ca la un sutien normal. Se pot fixa de asemenea la mijlocul spatelui, cu ajutorul unei agrafe. Acest lucru asigură libertate de mişcare. Bretelele încrucișate asigură o susținere mai bună a pieptului. Întărituri din spumă la bretele pentru un plus de confort.

Și dacă nu se potrivește la spate?

Dacă cupa se potrivește, dar la spate este strâns, se pot adăuga bretele suplimentare, pe dimensiuni. 8584752 (negru). Fiecare pachet conține bretele care corespund fiecărei mărimi:
38 mm: compatibil cu mărimile XS AB: S AB, S CD, M AB, M CD, M EF, L AB și L CD.
45 mm: compatibil cu mărimile L EF, XL CD, XL EF, 2XL EF și 3XL EF.

Cum se îmbracă sutienul?

Pentru a ușura îmbrăcarea, se recomandă închiderea sutienului în față, apoi răsucirea acestuia cu sistemul de închidere la spate. Pentru fixarea sutienului pe piep, introduceți mâinile printre bretele, așa cum faceți și în cazul sutienului obișnuit.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Dry Top 87.5% Poliamidă, 12.5% Elastan Material principal 74% Poliamidă, 26% Elastan Căptușeală cupă 100% Polietilenă tereftalată Căptușeală din spate 100% Poliamidă Punte 68% Poliamidă, 32% Elastan

TESTE

SUSȚINERE: bustiera a fost supusă unor teste în laboratoarele Decathlon, pentru a măsura gradul de deplasare a sânilor în timpul activităților sportive. Fiecare mărime este testată individual. EVACUAREA TRANSPIRAȚIEI: testul este efectuat în laborator, pe fiecare material în parte, pentru a verifica dacă acesta absoarbe, transferă transpirația de la interior la exterior și o evacuează. SPĂLARE: testele de spălare și uscare garantează rezistența culorii și formei în timp.

Aprobat de

Acest sutien a fost testat și validat de 10 femei, în timpul unei ședințe de alergare în aer liber. Testul a fost efectuat timp de 6 luni. Bustiera a fost testată și validată de către echipe de echitație, pentru a asigura susținerea bustului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sutien Clasic Alergare Jogging Run Albastru
Sutien Clasic Alergare Jogging Run Albastru
Sutien Clasic Alergare Jogging Run Albastru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,44 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii