Suprapantalon ploaie ciclism în oraș 540 Negru Bărbați

24999 LEI
8588098

Produs conceput pentru ciclism în oraș, pe timp de ploaie,practicare consecventă.

Nu veți mai fi luați prin surprindere de ploaie:pantalon rezistent, croială ajustată, fermoar etanș, protecții integrate, vizibilitate certificată EPI.

Culoare:

Negru / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Oferă protecție împotriva ploii timp de 2 h. Cusături și fermoare 100% etanșe.

Protecție vânt

Membrană anti-vânt.

Vizibilitate

Benzi reflectorizante, pentru vizibilitate noaptea.

Utilizare

Fermoare care se deschid până la genunchi.

Rezistența la frecare

Optați pentru rezistență: material mai rezistent pe zonele de frecare.

Libertate de mișcare

Croială ajustată, adaptată cicliștilor.

Compactare

A trecut ploaia? Suprapantalonul se depozitează în buzunarul său interior.

ECODESIGN

Vopsire în masă, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Informații tehnice

Adaptare la ciclism în oraș

Croială adaptată pentru ciclism în oraș în poziția de pedalare, datorită cleștilor de la nivelul genunchilor.
Talia elastică asigură o menținere bună la spate.
Partea inferioară a produsului este lungă și ajustată, asigurând limitarea frecării de bicicletă.
Protecțiile integrate și protecția călcâiului asigură o protecție optimă pe timp de ploaie, cu condiția să poziționați corect elasticul de la nivelul călcâiului.

Care sunt testele care garantează impermeabilitatea protecțiilor?

Produsul a fost validat într-un simulator ce reproduce condițiile unei ploi moderate ce corespunde unui debit de 60 L/m2/h (pluviometru de 60 mm/h), timp de 2 h.Materialul rezistă la o presiune a apei de 2000 mm după 5 spălări (=2000 Schmerber - presiune maximă exercitată de apă în timpul unei averse - test bazat pe norma ISO 811).Cusăturile sunt 100% etanșe.

Protecție optimă

Se poate purta cu un poncho sau cu o jachetă impermeabilă.

Impermeabilitate și respirabilitate

Este vorba despre un material impermeabil respirant (RET = 12), ce limitează condensul în îmbrăcăminteAm măsurat rezistența evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistența este mai scăzută, cu atât materialul evacuează mai bine transpirația, deci este mai respirant.
De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material foarte puțin sau deloc respirant.

Vizibilitate ce respectă norma

Acest suprapantalon EPI, certificat noii norme EN 17353 (ex. EN1150) le permite cicliștilor să fie vizibili pe timp de noapte, datorită benzilor reflectorizante prezente la nivelul gleznelor.Poziția elementelor de vizibilitate a fost studiată ținând cont de constrângerile întâmpinate de cicliști, ceea ce permite garantarea unei vizibilități la 360° și 50 m, în prezența farurilor mașinii.

Cum se îmbracă ușor?

Acest suprapantalon se îmbracă ușor, datorită deschiderilor laterale ale piciorului până la genunchi.Se utilizează ușor și se potrivește cu toate tipurile de încălțăminte de oraș.Pentru a păstra calitatea suprapantalonului, vă recomandăm să deschideți fermoarele în timpul îmbrăcării, pentru a evita frecările cu încălțămintea.

Cum se compactează suprapantalonul?

Se compactează ușor, datorită buzunarului prevăzut la talie, în interiorul suprapantalonului.

De ce acest suprapantalon este durabil?

Zonele cele mai expuse la frecare sunt întărite prin utilizarea unui material mai rezistent la abraziune.Acesta prelungește durata de viață a suprapantalonului.

Produsul este conceput eco

Vopsirea textilelor necesită multă apă și prespune multă apă uzată rezultată din băile de vopsea. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, noi alegem vopsirea în masă, integrând culorile încă de la fabricarea firului.Noi înlocuim PFC-ul (perfluorocarbura) cu alte tehnologii pe care le dezvoltăm pentru a permite un nivel bun de performanțe de hidrofobie a materialului, reducând în același timp toxicitatea pentru mediu și oameni.

Echipa de concepere produs

Un produs conceput de către o echipă de pasionați de deplasări urbane cu bicicleta.Cécile, șef de produs, Emilie, inginer de produs, Olivia, designer și Lucille, realizator de modele. Echipa noastră iubitoare de ciclism în oraș este bucuroasă să vă propună acest produs.

Garanție

2 ani

Greutate

0.38 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca după fiecare utilizare, înainte de depozitare. Vă recomandăm să utilizați un spray impermeabilizant după spălare.

TESTE

Produsul a fost validat în urma unui test sub duș, la 60 l de apă/ m² / 2 h. Acest test recreează condițiile de averse medii în oraș.

Aprobat de

Echipa care creează produsele se află la Lille (Franța), în centrul orașului, unde condițiile meteo variază de-a lungul zilei. Pe tot parcursul anului, realizăm produse noi, în urma unor cercetări amănunțite, pentru a face mai plăcut mersul pe bicicletă.De aceea, noi testăm fiecare produs alături de clienții noștri, pe teren și înainte de a fi introdus în magazin, pentru a testa și a îmbunătăți gama noastră de produse.Produs testat de către comunitatea noastră de testeri externi și colaboratori.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,72 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre