FORCLAZ

Supă de pui liofilizată 50g

3799 RON
Ref. : 8642286

Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult: 50 g.

100% liofilizată.190 kcal energie pe pliculeț (greutate produs liofilizat: 50 g + plic 20 g). Greutate finală rehidratată: 350g.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 37 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Utilizare ușoară

  Preparare rapidă (-9 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

  Aport energetic

  100% liofilizată, 350 g rehidratată. 190 Kcal. 18% carne.

  Transportare ușoară

  Ambalaj resigilabil. Dimensiune 18,5 x 15 x 5,5 cm. Greutate totală 50 g.

  Imagini

  Supă de pui liofilizată 50g
  Supă de pui liofilizată 50g

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare

  Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta. Asigurați-vă că ați rehidratat prin amestecarea corectă.
  Noi definim volumul de apă pe baza anumitor criterii.Puteți ajusta volumul apei, textura și savoarea în funcție de gusturi.

  DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

  100% din alimente sunt liofilizate!Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

  Cum sunt preparate produsele?

  Produsele sunt fabricate în Franța. Fiecare ingredient este liofilizat separat: Înainte de liofilizare, carnea este gătită la o temperatură de cca. 70°C, între 45 minute și 1h. Toate ingredientele sunt amestecate și condimentate apoi, în funcție de rețetă. Apoi sunt împachetate.

  Dimensiuni şi greutate

  Greutate rehidratat: 350 g.
  Greutate uscat: 50 g.
  Dimensiuni: 18,5 x 15 x 5,5 cm.
  Greutate totală: 70 g.

  Păstrare

  Ambalat într-o atmosferă protectoare.Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.A se consuma în întregime după deschidere.

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.05 kg
  Greutate totală

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Ingrediente: cartofi 23% origine: Polonia, carne de pui 18% origine: Polonia, piper 15% origine: Polonia, morcovi 8% origine: Polonia, fasole 8% origine: Polonia, rădăcini de pătrunjel 6% origine: Polonia, ceapă 4% origine: Polonia, suc de roșii 5% origine: Italia, fâină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă, condimente (CELERI). Poate conține urme de: lapte, muștar, ouă, migdale, soia.

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi curat. Ambalat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

  TESTE

  Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

  Aprobat de

  Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Mâncarea deshidratată este aprobată de dieticianul nostru și de persoanele care ne testează produsele.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri