Stick hidratantă cu protecție solară 2 în 1 buze şi faţă FPS 50+

2999 LEI
8751297

Produs conceput pentru hidratarea și protejarea feței și a buzelor de razele solare. Se poate aplica fără a-ți scoate mănușile, în timpul activităților în aer liber. Stick cu FPS 50+ pentru protecție ridicată împotriva razelor UVA-UVB.

Rezistent la transpirație, te protejează în timpul practicării sporturilor pe zăpadă, indiferent de nivelul de practicare. Crema se poate aplica fără a te murdări pe mâini!

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție solară

FPS50+ faţă şi buze. Protecţie foarte mare UVA și UVB.

Hidratare

Formulă hidratantă. Testat dermatologic.

Rezistenţă la transpiraţie

Formulă rezistentă la transpirație.

Transportare ușoară

Dimensiuni: 6,8 x 4,2 x 2,0 cm. Ușor de transportat în buzunar.

Informații tehnice

Impactul de CO² redus cu 14%

Am adus 3 îmbunătățiri noului produs pentru sezonul de iarnă 2022/2023: _ renunțarea la ambalajul din plastic și înlocuirea cu un ambalaj din carton;
_ reducerea volumului total al ambalajului, pentru optimizarea transportului;
_ formula stick-ului pentru față și buze conține acum 77% ingrediente de origine naturală, conform normei ISO16128.

Protejarea mărilor și a oceanelor

Decathlon și-a luat un angajament în ceea ce privește acest subiect, iar acest produs a fost conceput astfel încât să reducă impactul asupra mediului și mai ales asupra mărilor și oceanelor. Formulele au trecut testele de ecotoxicitate realizate asupra algelor și coralilor, în conformitate cu norma ISO 10253/ ISO 8692. Teste realizate de către un laborator independent. Rezultatul acestor teste este că formulele noastre, în condiții normale de utilizare, nu au niciun impact negativ asupra faunei și florei marine.

Respectarea legii hawaiiene

Pentru a proteja ecosistemul subacvatic, statul Hawaii a decis să interzică utilizarea anumitor substanțe chimice în produsele de protecție solară, prin adoptarea legii hawaiiene care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2021. Această lege enumeră substanțele chimice, cum ar fi oxibenzona și octinoxatul, care se găsesc adesea în produsele de protecție solară și care sunt susceptibile de a slăbi sau chiar distruge coralii. Formulele noastre respectă această lege.

Precauţii:

Aplică crema cu protecție solară cu 20 de minute înainte de expunerea la soare. A se aplica o cantitate generoasă şi a se întinde bine înainte de expunerea la soare. A se aplica un nou strat de cremă cel puţin o dată la 2 ore. Evitaţi expunerea la soare în orele cu soare puternic. Expunerea prelungită la soare este periculoasă, mai ales pentru copii.Nou-născuţii şi copiii mici nu trebuie să fie expuşi la soare şi la căldură. Nu se recomandă pentru copiii mai mici de 3 ani. A se evita contactul cu hainele.

Angajament în privința calității (1/2)

Decathlon va plus loin que la réglementation cosmétique internationale et à interdit plus de Decathlon merge mai departe decât reglementările cosmetice internaționale și a interzis peste 1000 de substanțe controversate pe care nu vrem să le găsim în produsele noastre, chiar dacă acestea sunt permise pe piață. De exemplu, perturbatorii endocrini recunoscuți și unii conservanți.

Angajament în privința calității (2/2)

În ceea ce privește filtrele UV, suntem foarte exigenți și permitem în produsele noastre doar o mică listă de filtre UV care au fost aprobate de toxicologul nostru, deoarece s-a dovedit a fi cel mai puțin dăunătoare pentru sănătatea noastră sau pentru mediu.

Descriere produs: stick față & buze cu protecție solară

Stick buze integrat în capac. Indice 50 +. Protecţie foarte mare împotriva razelor UVA/UVB.Hidratant. Foarte rezistent la apă și la soare.

Origine

Fabricat în Franţa.

Garanție

30 luni

Greutate

0.033 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente stick cu protecție solară FPS50+: Octyldodecanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Cera Alba (Beeswax), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Hydrogenated Castor Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Behenate, Dibutyl Lauroyl Glutamide, Dibutyl Ethylhexanoyl Glutamide, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol, Titanium Dioxide, Parfum (Fragrance), Polyhydroxystearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alumina, Stearic Acid, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru copiii sub 3 ani.

TESTE

Produs testat de un laborator independent, conform normelor în vigoare.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri