Şosete Ciclism ROADR 500 Galben Fluorescent

2499 LEI
8353897

Produs conceput pentru ciclism pe șosea, pe vreme caldă. Șosete din poliamidă, care se usucă rapid.

Şosete anatomice scurte, cu bandă de susţinere centrală, pentru confort şi stabilitate optime! Material subțire care reduce apariția mirosurilor neplăcute.

Culoare:

Verde Lămâie / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul foarte ușor şi respirant evacuează transpiraţia.

Stabilitate

Elastic de susținere la nivelul gleznei și a boltei plantare.

Lejeritate

Șosete din material ușor, ce asigură confort optim.

Informații tehnice

Avantajele șosetelor B'TWIN

Atunci când practicați ciclism, picioarele sunt foarte solicitate. Pedalarea poate provoca frecare, iar sub efectul transpirației, șosetele se pot deplasa. Din acest motiv, este necesară alegerea șosetelor adaptate pentru practica sportivă. Șosetele ROADR500 evacuează transpirația și asigură confort în timpul deplasărilor consecvente, datorită materialului ușor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Lungime

Șosetele au o lungime de 10 cm (mărimile 39/42).
Lungimea poate varia pentru anumite mărimi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 97% Poliamidă, 3% Elastan

TESTE

Echipa noastră de concepere a produselor are sediul în campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru a îmbunătăți confortul în timpul practicării de ciclism. Scopul nostru: să dezvoltăm produse care să răspundă nevoilor utilizatorilor noștri. Le testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea acestora în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii