Șosete călduroase 500

3499 LEI

Produs conceput pentru activități sportive în natură. Șosetele sunt foarte călduroase și asigură căldură la temperaturi între 0-10°C.

Produs conceput pentru a rezista la temperaturile scăzute de pe parcursul iernii. Asigură căldură. Șosetele din lână Merinos sunt ideale pentru activități sportive.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Lâna Merinos asigură confort și căldură.

Căldură

Firul Thermolite, alături de lână, păstrează căldura.

Rezistența la frecare

Vârful și călcâiul sunt întărite pentru a asigura rezistență optimă în timp.

Stabilitate

Elastic pe toată lungimea. Nu alunecă în timpul mersului.

Greutate

718 g/m2

Informații tehnice

Utilizare:

Șosetele sunt recomandate pentru activități sportive statice, practicate în mod consecvent, când activitatea fizică este moderată. Produs conceput pentru a menține picioarele calde pe parcursul activităților sportive desfășurate iarna. Știm, totuși, că fiecare persoană resimte frigul diferit. Noi recomandăm purtarea acestor șosete la temperaturi între 0- 10°C, dar acest lucru poate varia de la o persoană la alta.

Material

Lână Merinos pe talpă, la gleznă și pe tibie. Între aceste zone, regăsim fir sintetic Theromolite de mărime medie, pentru a păstra căldura piciorului, chiar și umed. Partea din față și călcâiul sunt întărite printr-un fir de poliamidă, pentru mai multă durabilitate. Material elastic în anumite zone cheie, pentru o bună susținere în timpul mersului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 45% Poliamidă, 39% Lână, 14% Poliester, 2% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,89 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii