Șosetă interioară clăpari EVOFIT

32990 LEI

Produs conceput pentru a înlocui șoseta interioară a clăparilor de schi. Șoseta interioară EVOFIT se adaptează la majoritatea modelelor de schiuri de pe piață.

Șoseta interioară EVOFIT se adaptează la majoritatea modelelor de schiuri de pe piață. Înlocuiește cu succes șoseta interioară uzată a clăparilor, pentru a vă bucura din nou de susținere și confort.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Susținere

Asigură susținere optimă, grație formei sale.

Adaptare la conformație

Șosetă interioară 100% termoformabilă.

Confort

Calitatea spumei utilizate asigură susținere și confort.

Informații tehnice

EVOFIT LINER= ȘOSETĂ INTERIOARĂ TERMOFORMABILĂ

Datorită conceptului Evofit, clăparii de schi se vor adapta perfect la forma piciorului.Concept original, ce acoperă optim gamba, adaptându-se la forma acesteia. Am testat diferite tipuri de grosimi de spumă termoformabilă, pentru a proteja zonele de risc de la maleolă și metatarsiene. Datorită formei șosetei interioare, nu mai este nevoie să strângeți foarte tare clăparii, pentru o susținere optimă.

DE CE SĂ SCHIMBI ȘOSETA INTERIOARĂ A CLĂPARILOR?

Primul motiv care determină schimbarea șosetei interioare este deteriorarea mai rapidă a acestuia (față de carcasa clăparilor).
Clăparii nu mai sunt confortabili, iar piciorul se mișcă prea mult! Șoseta interioară Evofit este o alternativă excelentă pentru a evita schimbarea clăparilor. Spumă EVA, pentru confort. Dacă resimțiti în continuare puncte dureroase, puteți modela șoseta la cald, tasând zonele care vă incomodează.

De ce este utilă termoformarea?

Unele şosete interioare sunt din spumă termoformabilă, ceea ce înseamnă că spuma se poate încălzi, pentru a lua forma piciorului. Acest lucru permite compatibilitate între şosetă, carcasă şi confort. Vă recomandăm să nu luați decizia de a schimba șoseta interioară instant, mai schiați cel puțin 2 zile, pentru a vedea dacă într-adevăr este nevoie.

Cum termoformez şoseta?

1- Încălziți cuptorul la 80 °C.2- Scoateți şoseta.3- Scoateți branțurile.4- Puneţi şoseta 10 minute la cuptor.5- Scoateţi şoseta.6- Reintroduceți branțurile.7- Reintroduceți şoseta interioară. 8- Încălţaţi clăparii şi închideţi cataramele.9- Aşteptaţi 15 minute.Sunteţi gata pentru schi!

Instrucţiuni de încălţare a clăparilor.

Pentru a deschide cât mai larg clăparii, trageți la maximum de orificiile in and out. Atenție atunci când puneți limba clăparilor înapoi, respectați partea interioară și cea exterioară.

Ce puteți face pentru a evita durerile la picioare?

1/ Alegeți șosete de schi tehnice, pentru a evita punctele de presiune și a permite circulația normală a sângelui.
2/ Alegeți un model de talpă care să se adapteze piciorului. Puteți cere sfatul specialiștilor din magazinele Decathlon!
3/ Termoformați șoseta interioară.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% EVA Interior din 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri