Șort termic fotbal Keepdry 500 albastru închis adulți

5999 LEI
8550419

Produs conceput pentru fotbal (nivel mediu).

Se recomandă pentru utilizarea la temperaturi de la 7° până la 20°C. Evacuează transpirația și menține confortul termic în timpul activităților sportive de lungă durată.

Culoare:

Bleumarin

Mărime: Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Șort termic ce protejează de frig și reglează temperatura corpului.

Respirabilitate

Materialul evacuează transpirația. Menține pielea uscată și confortul termic.

Reducerea frecărilor

Șort termic ce evită frecările pentru a nu produce iritații.

Libertate de mișcare

Asigură libertate de mișcare.

Rezistența la frecare

Întărituri în zona șoldurilor.

Informații tehnice

De ce să purtați un produs tehnic?

Absoarbe transpirația și lasă pielea uscată.
Ajută la menținerea temperaturii normale a corpului de 37°C în timpul efortului, atât pe vreme rece cât și pe vreme caldă.
Se usucă repede!

Echipa de producție:

În timpul jocului, intensitatea efortului crește. Este necesar să aveți haine foarte respirante pentru a vă regla temperatura corpului pe parcursul efortului de lungă durată. Produsul trebuie să fie lipit de corp pentru a absorbi transpirația și pentru a menține confortul termic.

Alegerea materialului

Material compus din fir din poliester (66%) pentru evacuarea transpirației și fir din poliamidă (29%) pentru a elimina mirosurile neplăcute și pentru confort în timpul purtării. Celor 2 tipuri de fir li se adaugă și elastanul. Astfel, produsul asigură confort optim și libertate de mișcare.

Reglarea temperaturii

Asocierea materialelor și tehnologia Semless sau ”fără cusături” asigură confort termic în timpul activităților sportive intense, fără a avea senzația de frig.

O producție majoritar europeană.

Produsele Keepdry sunt fabricate în principal în Europa. Lucrăm cu specialiști în tricotul fără cusături din Turcia și Italia.

Acesta este un produs fabricat in Romania

Pentru unele dintre produsele fabricate in Romania, nu suntem producator exclusiv. Exista astfel posibilitatea ca produsul achizitionat in magazinele fizice /comandat online sa fie aprovizionat din alta tara decat Romania, mai ales in perioadele de disponibilitate scazuta.
Descopera mai multe despre ce inseamna Fabricat in Romania aici: https://www.decathlon.ro/landing/fabricat-in-romania/_/R-a-fabricat-in-romania

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 66% Polietilenă tereftalată, 29% Poliamidă, 5% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat și aerisit, ferit de umiditate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,06 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii