Șort Tenis Dry 100 Essentiel Mov Damă

4499 LEI −28%
3199 LEI
*De la ‪24.05.2023‬, în limita stocului disponibil
8785103

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de tenis. Șortul se poate purta pe tot parcursul anului, indiferent de temperaturi.

Șort ușor, sobru și elegant! Buzunare create pentru a transporta mingi de tenis.

Culoare:

LIGHT MAUVE

Mărime: Ghid de mărimi
+ 31 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Transport al mingii

Buzunare suficient de încăpătoare pentru mingi.

Respirabilitate

Menține pielea uscată datorită materialului care evacuează transpirația.

Întreținere

Uscare și spălare rapidă.

Informații tehnice

Mărimi

Puteți alege mărimea pe care o purtați în mod obișnuit. Modelul nostru, Mathilde, are înălțimea de 1,80m și poartă mărimea M. Dacă sunteți între 2 mărimi, se recomandă alegerea mărimii mai mari, materialul șortului nefiind unul extensibil. La mărimea M, șortul are 31,6 cm lungime, iar partea de pe interiorul piciorului măsoară 9cm.

De ce să alegeţi un şort special pentru tenis?

Posibilitatea de a transporta în buzunar mingile este o funcţie importantă pentru jucătorii de tenis.
Pentru jucătorii care preferă păstrarea mingii într-un buzunar clasic: buzunarele au fost concepute pentru a garanta o susţinere excelentă a mingii.

Impact asupra mediului


De asemenea, modelul pe negru este vopsit prin tehnica dope dyed: vopsire în masă care folosește mai puțină apă, față de vopsirea tradițională. Celelalte variante de culoare sunt concepute din 100% poliester reciclat.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Produs testat în centrul nostru TechCenter de jucători de tenis, badminton și padel. Am testat materialul, pentru a ne asigura că în timpul deplasărilor pe teren mingile nu vor cădea din buzunar. A fost supus la teste de spălare şi uscare, pentru a verifica forma, culoarea şi materialul. Aceste teste permit confirmarea exigenței noastre în privința calităţii.

Aprobat de

Produs conceput, testat și validat de echipa de dezvoltare de produse (ingineri, designeri, stiliști, șefi de produs, parteneri tehnici). Produsul a fost testat în centrele noastre TechCenter ( creat în Franţa, la Villeneuve d'Ascq).Cei 3 parteneri tehnici de tenis: Mallaurie Noel (nr. 25 Franţa, 450 WTA în 2021), Julie Gervais (nr. 28 Franţa, 520 WTA în 2021), Manon Garcia (nr. 36 Franţa în 2021).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,62 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre