Şort impermeabil MTB All Mountain Gri Bărbați

11999 LEI

Produs conceput pentru MTB All Mountain. Asigură protecție împotriva ploii și proiecțiilor de noroi.

Se poate purta deasupra pantalonului sau șortului pentru a vă proteja de ploaie și noroi.Menţine pielea uscată.

Culoare: Gri carbon / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană 3 straturi impermeabile.

Libertate de mișcare

Croială largă, pentru libertate de mișcare optimă.

Rezistența la frecare

Material ușor și rezistent la abraziune.

Compatibilitate

Produs compatibil cu purtarea unui șort sau a unui pantalon MTB All Mountain.

Compactare

Șort foarte compact: îl puteți transporta cu voi oriunde.

Informații tehnice

Sfatul nostru: purtați un șort interior, pentru un plus de confort!

Acest șort MTB a fost conceput pentru a fi purtat direct peste șortul interior, peste alt șort sau peste pantalonul MTB.
Croiala largă asigură libertate de mișcare.
Acesta este perfect compatibil cu pantalonul MTB All Mountain.

Șort impermeabil

Impermeabilitatea acestui șort a fost testată de către echipele noastre în condiții reale de utilizare. În laborator rezistă la 100 litri de apă / m² / timp de 3 ore (5000mm).

Testele noastre pentru materialele impermeabile

Materialul din care este realizat acest șort MTB All-Mountain prezintă un nivel de impermeabilitate foarte ridicat: 10 000 mm. Rezistența materialului se măsoară prin presiunea apei, exprimată în mm pe coloana de apă (test conform normei ISO 811). Cu cât presiunea este mai ridicată, cu atât materialul este mai impermeabil. Acest șort rezistă la 5000mm (100 litri de apă / m² / timp de 3 ore).

Mărime și croială

Croiala este largă. Aceasta permite purtarea unui șort interior cu acest șort sau a unui pantalon. Acest șort acoperă genunchii.

Confort

Pentru Rockrider se recomandă purtarea unui șort interior, cu bazon, sub șortul MTB.Toate șorturile interioare pentru MTB sunt compatibile cu acest șort impermeabil MTB.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Membrană 100% Poliuretan Material principal 100% Poliester Buzunar 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

TESTE

Echipa noastră de concepție de produse are sediul la campusul B'TWIN din Lille, și face cercetări continue pentru a asigura confort în timpul practicării de ciclism. Experiențele voastre ne permit să ne îmbunătățim în permanență produsele. Acest produs a fost testat și validat pe teren, în mai multe țări și regiuni.

Aprobat de

Toate echipamentele noastre MTB sunt testate de către practicanți de MTB în condiții reale de practică, în completarea testelor din laborator. Aceasta este o manieră exigentă de a concepe și de a îmbunătăți în permanență tehnicitatea și design-ul produselor ROCKRIDER. Părerile utilizatorilor sunt, de asemenea, luate în considerare pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,85 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii