Şort Fotbal CLR Albastru-Galben Copii

4999 LEI
8668653

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de fotbal, de 3 ori pe săptămână. Asigură greutate redusă și libertate de mișcare.

Șortul CLR, pentru copii, facilitează realizarea mișcărilor tehnice de fotbal. Ușor și conceput din material extensibil, acesta asigură o excelentă libertate de mișcare.

Culoare:

Bleumarin / Verde Lămâie

Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Șort foarte ușor.

Libertate de mișcare

Croiala specifică pentru fotbal asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Materialul respirant asigură evacuarea transpirației.

Stabilitate

Talie cu susținere stretch, pentru adaptare la conformație.

Informații tehnice

Asigură libertate de mișcare!

Șortul CLR a fost conceput din aceleași materiale precum tricoul CLR, respectiv poliester și elastan, pentru a asigura elasticitate. Croială adaptată și talie elastică, fără șnur de strângere, pentru adaptare la conformație și susținere optimă. Greutate redusă. Șortul CLR este foarte ușor și favorizează realizarea mișcărilor tehnice, fără a provoca disconfort.
Puteți continua cursele, atacurile, driblinguri!

Asigură evacuarea transpirației

După observaţii din timpul meciurilor sau antrenamentelor, a fost constatată importanţa evacuării transpiraţiei. Șortul CLR este conceput dintr-un material care favorizează evacuarea transpiraţiei și un material ventilat care să asigure confort în timpul practicii.

Șort cu design special

Am lucrat la designul șortului CLR, adăugând o talie elastică, micro-perforată, în 2 culori, pentru a asigura confort și un stil care se face remarcat pe terenul de fotbal. Acest șort se poate asorta cu tricoul CLR și jambierele, care completează perfect panoplia unui fotbalist.

KIPSTA - produse concepute în Franța

KIPSTADIUM din Tourcoing, din nordul Franței, este centrul mondial de concepere și dezvoltare a produselor de la fotbal, marca KIPSTA. Echipa de concepere a ghetelor este compusă din fotbaliști pasionați, șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare).
Șortul CLR a fost conceput astfel încât să asigure copiilor o multitudine de tehnologii, la cel mai bun preț.

Personalizare

Ce poate fi mai plăcut decât un produs unic şi personalizat? Pe acest produs vă puteți imprima inițialele sau numărul. Pentru mai multe informaţii, consultați atelierele din magazinele Decathlon.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Polietilenă tereftalată, 14% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se scoate din geanta de sport, după practicare. A se spăla la mașină, la 30°C și a se usca în aer liber.

Restricții de utilizare

A nu se spăla la 60°C.A nu se introduce în uscătorul de rufe.

TESTE

Șortul de fotbal a fost conceput, testat și validat de tinerii ambasadori și de cluburile partenere, împreună cu 200 de copii, de 4 - 14 ani, care fac parte din Academia Kipsta și contribuie la dezvoltarea produselor pe tot parcursul anului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,35 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii