Șort de baie BS900 POPYPALM Bărbați

14999 LEI
8664079

Produs conceput pentru surf în ape calde, sesiuni peste 2 ore.

Croială standard și material stretch, pentru libertate de mișcare. Talie plată, pentru susținere optimă în valuri. Buzunar lateral cu fermoar.

Culoare:

MARO / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Talie plată, pentru susținere mai bună în valuri.

Reducerea frecărilor

Bandă poliuretan pe interior, cusături termo-lipite, ce reduc iritațiile.

ECODESIGN

Produs compus din 85% poliester reciclat.

Libertate de mișcare

Materialul Ultra stretch (Nazaré) asigură libertate de mișcare

Viteza de uscare

Tratamentul hidrofob permite evacuarea apei şi uscarea rapidă.

Informații tehnice

Ce este un șort pentru surf?

Șortul lung este în general folosit de către bărbați și mai rar de către femei.
Șortul pentru surf a fost conceput, inițial, în anii 50.În ultimul timp, acesta a devenit o formă populară de costum de baiepentru sporturile acvatice cu placă (de exemplu surf). Ajută la limitarea iritațiilor și a frecării cu placa.

Cum să alegeți șortul de baie?

Pentru sesiuni de până la 2 ore, aveți nevoie de un șort a cărui talie să fie foarte confortabilă (o talie plată poate fi un avantaj) și să asigure libertate de mișcare la nivelul picioarelor.

Cum se alege mărimea?

În ceea ce privește mărimea, vă recomandăm să urmați ghidul de mărimi disponibil.
Șortul de baie 900 este disponibil în mărimile 38, 40, 42, 44, 46 și 48.Pentru a alege mărimea corectă, luați în considerare conformația corpului. Iată câteva recomandări ce te vor ajuta să alegi șortul potrivit ție.
Dacă ai o construcție mai robustă la gambe și piept, alege un șort mai scurt, ce-ți va scoate în evidență silueta. 
Dacă ai o construcție mai firavă și zveltă, optează pentru un șort mai lung!

Alegerea șortului de baie în funcție de talie

Talie elastică:
Favorizează adaptarea la conformație.Talie semi-elastică:
Asigură o susținere bună, permițând o adaptabilitate la diferite conformații.
Talie plată:
Asigură susținere bună în timpul căderii în valuri.Acesta oferă o susținere perfectă și o adaptabilitate foarte bună la diverse conformații.

Susținere în valuri

În timpul practicării de surf este important tipul de talie al șortului de baie.Alegeți un șort cu talie plată sau centură adaptată conformației, pentru o susținere mai bună.În plus, acest produs este prevăzut cu un șnur de strângere plat care rămâne perfect înnodat pe tot parcursul sesiunii.

Prevenirea iritaţiilor

Acesta este criteriul cel mai important.Se întâmplă adesea ca frecarea șortului sau cusăturile să provoace iritații.Șorturile noastre sunt concepute astfel încât să limiteze la maximum iritațiile în timpul practicii.În plus, șortul 900 este prevăzut cu o asamblare și cusături termolipite.De asemenea, materialul Nazaré este moale și reduce apariția iritațiilor.

Libertate de mișcare.

În timpul practicării de surf, picioarele sunt foarte solicitate, așadar șortul de baie trebuie să asigure o libertate de mișcare optimă.
Materialele elastice asigură libertate de mișcare.
Șortul de baie 900 este compus din material ultra strecth (NAZARE), care este extensibil în 4 părți și asigură libertate de mișcare totală în timpul practicării de surf.

Rapiditate de uscare

Este neplăcută senzația de nisip lipit de șort din cauza faptului că acesta este îmbibat cu apă.Din acest motiv, materialul Stretch folosit evacuează rapid apa.Tratamentul hidrofob Fluor Free permite evacuarea apei şi uscarea rapidă, respectând mediul înconjurător.

Lungime

Lungimea șortului depinde, în principal, de preferințele voastre.Cu cât acesta este mai scurt, cu atât asigură mai multă libertate de mișcare.Lungimea de 19 inch corespunde unei lungimi de 48 cm, pentru mărimea L.

Buzunare

Șortul 900 este prevăzut cu un buzunar lateral care permite transportarea în timpul sesiunii de surf a bucății de ceara, a cremei solare sau a altor obiecte importante. Prevăzut cu un elastic interior, șortul permite și transportarea cheilor în deplină siguranță.

Talie

Șortul 900 este prevăzut cu o talie plată, care contribuie la susținerea în valuri.În plus, centura asigură un confort superior în timpul așezării pe placă.

Concept eco

Șortul BS900 este compus dintr-un material NAZARE 100% conceput eco pe bază de fibre sintetice și fără tratament cu fluor.Produs fabricat 85% din poliester realizat din bidoane de plastic reciclate.

Protecţie solară: echipament esențial pentru practicarea de surfEchipament esențial

Vara, riscurile expunerii la soare sunt mai mari.Stiaţi că..? 10 - 15% din razele UV se reflectă pe apă, în timp ce 40 - 95% pătrund la 25 cm sub apă. Din acest motiv, se recomandă purtarea unui echipament cu protecție solară.
Descoperă gama noastră de protecție solară!

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un produs, mergem să-l testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.Pentru a afla mai multe despre noi, te rugăm să vizitezi https://www.olaian.fr/

În colaborare cu artistul JEYKILL

Jeykill, pictor și co-fondator al salonului de tatuaj Bleu Noir ne dezvăluie colecția sa pentru OLAIAN, compusă din plăci de surf și costume de baie, create la Biarritz.
Meticulos și spontan, inspirat de ocean, cer și natura umană, universul lui este complex, între ilustrație și abstractizare și, adesea, oniric.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Polietilenă tereftalată, 14% Elastan

Restricții de utilizare

A se feri de orice sursă directă de căldură

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - ciclu scurt

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Șort de baie BS900 POPYPALM Bărbați
Șort de baie BS900 POPYPALM Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,46 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre