Slip dans la bară damă

8999 LEI −35%
5799 LEI
*De la ‪09.12.2022‬, în limita stocului disponibil
8665043

Produs conceput pentru practicantele de dans la bară (orice nivel), care își doresc susținere și confort în timpul practicii.

Slip special conceput pentru practicarea dansului la bară! Slip mulat, elegant și plăcut la purtare, ce asigură libertate de mișcare.

Culoare:

ALBASTRU

Mărime: Ghid de mărimi
+ 57 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Extensibilitate

Material flexibil și plăcut la purtare, ce asigură o mare libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material ventilat, pentru mai mult confort în timpul practicii.

Informații tehnice

Slip adaptat pentru dansul la bară

Atunci când au conceput acest slip, inginerii noștri și-au dorit să propună un produs tehnic, special adaptat pentru dansul la bară, care să permită o executare liberă a mișcărilor. Slipul este cu talie joasă, astfel încât pielea să fie în contact cu bara, pentru mai multă aderență. Croiala mulată a fost gândită pentru confort în timpul mișcărilor și pentru a asigura o libertate de mișcare optimă. Slip cu design sobru, ce va deveni cel mai bun aliat în timpul antrenamentelor!

Care sunt beneficiile practicării de dans la bară?

Dansul la bară este un sport complex, ce dezvoltă flexibilitatea și forța. Această practică tonifiază corpul și asigură o lucrare intensivă a musculaturii.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 65% Poliamidă, 35% Elastan Material interior 77% Polietilenă tereftalată, 23% Elastan Material intercalat 90% Polietilenă tereftalată, 10% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,8 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii