Snowboard Endzone 500 Adulți

66990 LEI

Produs conceput pentru snowboarding (snowpark, pârtie, dar și în afara pârtiei).

Top sheet întărit și talpă neagră, pentru a putea fi reparată ușor.Camber plat, pentru aderență și manevrabilitate! Torsiune flexibilă, pentru toleranță și dinamism.

Culoare: Miere / Negru / Argintiu
Mărime: Ghid de mărimi
+ 669 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Polivalență

30% pe pârtie, 10% în afara pârtiei, 60% snowpark.

Capacitate de manipulare

Torsiune flexibilă: libertate la nivelul picioarelor.

Flotabilitate

Flotabilitate normală în zăpadă pulvăr (camber plat, rocker).

Stabilitate

Camber plat și torsiune flexibilă.

Adaptare la conformație

142 cm:1,57 m-1,67 m 146 cm: 1,60 m-1,71 m 151 cm: 1,69 m - 1,76 m 156 cm: 1,74 m-1,81 m

Rigiditate

Față și spate destul de flexibile. Ideal pentru salturi la viteze mici.

Toleranță

Placă dinamică și ușor manevrabilă.

Calitatea deplasării

Talpă din PE extrudată și neagră, pentru o reparabilitate bună.

Informații tehnice

Diferență model

-talpă 100% neagră, pentru a fi reparată ușor.
-top sheet (strat deasupra plăcii) structurat, pentru un plus de rezistență.

Program/teren de utilizare

Endzone 500 asigură o alunecare mai redusă pe pârtie decât modelul Park & Ride, dar este, în schimb, dinamic în snowpark, atât la sărituri, cât și la deplasare. Pe pârtie, snowboardul este manevrabil în viraje strânse. De aceea, se poate utiliza pe orice tip de zăpadă. Camber plat, cu rocker şi torsiune flexibilă, ce se potriveşte pentru freestyle de nivel avansat, dar şi pentru începători interesaţi de freestyle.

Snowboard Twin Tip

Forma snowboardului (shape) este Twin Tip. Liniile laterale ale plăcii sunt complet simetrice față-spate, iar snowboardul este bine centrat. Ideal pentru deplasare la fel de bună în ambele sensuri. Forma Twin Tip asigură un echilibru perfect la rotații (sol sau aer).

Camber plat + rocker

Camberul plat este o combinație între camberul clasic (ce asigură aderență și dinamism) și camberul inversat (ce asigură manevrabilitate în rotire, dar este mai puțin stabil. Este ideal pentru utilizare freestyle în snowpark sau la nivel începător, deoarece:- camberul plat asigură stabilitate pe pârtie. - rockerul asigură toleranță în snowpark și pe pârtie, datorită celor 4 puncte de pe snowboard, care nu ating zăpada atunci când placa este pe orizontală.

Flex uşor şi tolerant

Flex-ul este rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate. Cel al modelului Endzone 400 Jib este de aproximativ 2/5, flexibil și tolerant. Acest tip de flex este omogen atât în vârf (nose), cât şi la coadă (tail) şi asigură stabilitate în viraje.Flexul este conceput pentru utilizare freestyle, pentru realizarea de trick-uri precum: ollie, nollie, butter, nose roll, etc. Adaptat și pentru nivel începător.

Torsiune flexibilă şi toleranţă

Torsiunea (rigiditatea plăcii între picioare) este de aproximativ 2/5 pe Endzone 400 JIb, ceea ce asigură o prindere bună, o rotire uşoară şi toleranţă la denivelări. Torsiunea flexibilă asigură libertate la nivelul picioarelor. La nivel începător,greșelile de cant sunt tolerate. Torsiunea flexibilă este adaptată utilizării freestyle-jib- flat.

Setback 0 mm

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. 0 mm setback= pentru plăcile Twin Tip centrate pentru a putea merge în ambele sensuri, dar şi pentru echilibru în timpul rotirii (în aer sau pe pârtie).

Informaţii tehnice

Mărime: 151 cm
Lăţime faţă: 292 mm. Centru: 250 mm. Spate: 292 mm.
Rază: 7,9 m.
Snowboard: 1,165 mm.
Număr inserții: 10 + 10 (3 poziţii posibile pe legătură/ 20 mm între fiecare).
Distanța recomandată dintre legături: 555 mm.

Alegerea corectă a mărimii plăcii Endzone 500

În Freestyle, putem folosi plăci mai scurte: -20/ -25 (de exemplu, o persoană de 1,74 m înălțime poate alege o placă între 154 și 149 cm).Rotire şi scheme mai greu de realizat. Asigură mai multă stabilitate la viteză mai mare şi la sărituri. 142 cm => 1,57 m -1,67 m
146 cm => 1,60 m -1,71 m
151 cm => 1,69 m -1,76 m
156 cm MID-WIDE => de 1,74 m - 1,81 m

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Placă 30% Fibră de sticlă, 30% Epoxy, 30% Lemn, 10% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri