Snowboard ALL ROAD 500 Bărbați

67990 LEI

Produs conceput pentru practicarea de snowboard (nivel mediu) pe pârtie și în zăpadă pulvăr.

Placa de snowboard este prevăzută cu un top sheet întărit și cu o talpă neagră, pentru a fi reparată ușor. Camber clasic și torsiune medie, pentru aderență bună. Nose alungit și rocker.

Culoare: Verde granit / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 679 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Polivalență

50% pe pârtie, 50% în afara pârtiei, 0% snowpark.

Capacitate de manipulare

Torsiune medie: aderență și efectuare ușoară de viraje medii.

Flotabilitate

Flotabilitate mare (rocker, inserţii de 25 mm, mărime lată).

Stabilitate

Camber clasic + torsiune medie = aderență optimă pe orice tip de zăpadă.

Adaptare la conformație

158W cm: 1,70- 1,75 m. 163W cm: 1,75-1,82 m. 168W cm: peste 1,80 m.

Rigiditate

Flex moale și nucleu din lemn: trecere ușoară de pe un cant pe altul.

Toleranță

Torsiune medie: compromis bun între alunecare și toleranță la denivelări.

Calitatea deplasării

Talpă din PE extrudată și neagră, pentru o reparabilitate bună.

Informații tehnice

Diferență model

Talpă 100% neagră, din PE extrudat, pentru a fi reparată ușor.
Top sheet întărit (înveliș superior al plăcii) și structurat, pentru rezistență.

Program/teren de utilizare

All Road este un snowboard All Mountain prin exelență: 50% pârtie, 50% în afara pârtiei. Snowboard ideal pentru toate tipurile de zăpadă, pe pârtie sau în afara pârtiei, datorită vârfului alungit și lățimii adaptate, pentru a nu se afunda în zăpada. De aceea, vârful are o formă deosebită.A nu se utiliza în snowpark: această placă nu este destinată pentru deplasarea cu spatele.

Snowboard direcțional

Placa are o formă direcțională. Nu este simetrică: - partea din spate a plăcii este puțin mai îngustă decât partea din față, iar legăturile și punctele de contact ale plăcii cu zăpada (setback) sunt împinse puțin în spate.Forma direcțională asigură aderenţă în viraje, un control bun al traiectoriei şi relansare la ieşirea din curbă.

Camber clasic + rocker

Se păstrează toate avantajele unui camber clasic (datorită elasticității plăcii, un camber clasic acționează ca un arc, pentru a asigura aderență pe orice tip de zăpadă, treceri dinamice de pe un cant pe altul și relansare la ieșirea din curbă). Rockerul asigură manevrabilitate, prin apropierea punctelor de contact ale plăcii pe zăpada. Rocker-ul alungește și ridică vârful pentru alunecare optimă pe zăpadă pulvăr.

Flex mediu şi polivalent

Flex-ul (rigiditatea plăcii între partea din faţă şi cea din spate) este în jur de 6/10, ceea ce înseamnă mediu şi polivalent. Asigură control optim în viraje scurte şi toleranţă la alunecarea canturilor.

Torsiune medie şi polivalentă

Torsiunea este de aproximativ 6/10, pentru susţinere optimă în curbă, relansare uşoară în viraje şi rigiditate în trecerea de la un cant la altul. Datorită acestor caracteristici, snowboardul este ideal atât pentru nivel mediu și nivel avansat.

Setback 25 mm.

Punctele de sprijin ale plăcii nu sunt simetrice în raport cu centrul plăcii, ci decalate spre spate. Legăturile sunt decalate în mod egal în spate, la aceeaşi distanţă. setback 25 mm => recul important pentru plăcile direcționale. Acesta aigură viraje scurte și portanță optimă pe zăpadă pulvăr (greutatea apasă pe partea din spate a plăcii și vârful se ridică).

Informaţii tehnice

Mărime 163 cm Mid-Wide
Lăţime faţă 302 mm. Centru 265 mm. Spate 294 mm.Rază 9,5 m.Număr inserții: 10 + 10 (3 poziţii posibile în funcţie de legături/ 20 mm între fiecare, compatibile cu discuri mini). Distanța dintre legături recomandată: 550 mm.

Alegerea mărimii

Pentru All Mountain, placa trebuie să aibă cu 15/20 cm mai puțin (o persoană de 1,74m înălțime poate alege o placă între 1,59 m-1,54m).Snowboardul All road are rocker, poate fi considerat destul de mare. O mărime mai mică facilitează practicarea.Poate fi utilizată de persoane cu o greutate mai mică, în funcţie de înălţime.O mărime mai mare asigură stabilitate la viteză mare. 158 cm (60 - 80 kg) => de la 1,70m - 1,75m
163 cm (75 - 90 kg) => de 1,75m - 1,82m
168 cm (85 /+110 kg) => 1,80m +

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Placă 30% Fibră de sticlă, 30% Epoxy, 30% Lemn, 10% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se șterge canturile după utilizare, pentru a evita ruginirea. A se cerui o dată la 5 ieșiri. Depozitare vara: la loc ferit de razele soarelui. Puteți lăsa legăturile pe placă.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri