Reduceri
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7

Slip Talie Înaltă surf NORA SUPAI Damă

5999 LEI −41%
3499 LEI
*De la ‪08.11.2021‬, în limita stocului disponibil
Cod produs: 8551270

Produs conceput pentru surf în valuri mai mici de 1 m (nivel mediu).

Slip cu talie lată, foarte confortabilă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: ROZ
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Nu se deplasează în apă

Design studiat, pentru susţinere bună în valuri sub 1 metru.

Informații tehnice

Surf la nivel mediu

Ideal pentru surf practicat în mod consecvent, în valuri mai mici de 1 metru. Chiar dacă se întâmplă să cădeți des în apă, costumul de baie trebuie să răspundă exigențelor sportului și să rămână fix indiferent de mișcările pe care le faceți. Echipa noastră de pasionați a conceput această gamă de produse, adaptată practicii în mod consecvent și conformației dumneavoastră.

Conformație

Slipul nu alunecă sub acțiunea valurilor. În timpul practicării de surf, este foarte important ca slipul să asigure o susținere optimă în valuri.Din acest motiv, echipa noastră a conceput slipul NORA. Slipul este prevăzut cu o talie lată, ce asigură o susținere optimă în valuri șicu o croială feminină.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

Efect abdomen plat

Slip cu efect de abdomen plat. Nu ezitați să achiziționați o mărime mai mare decât mărimea obișnuită.

Mărimea materialului uscat şi mărimea materialului umed

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă. Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probaţi pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul permite costumului să se lase în apă.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatoriO notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același tip între ele (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Pentru mai multe informații:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Poliamidă, 20% Elastan Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 82% Poliester, 18% Elastan Material interior 76% Poliamidă, 24% Elastan

Restricții de utilizare

Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

TESTE

Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri