Slip înot Kamyleon All TACH Albastru-Roz Damă

5499 LEI
8732038

Produs conceput pentru înot (nivel mediu), practicare consecventă.

Preferați costumele de baie din 2 piese? Acest slip de înot este foarte rezistent la clor și plăcut la atingere.În plus, acesta este prevăzut cu un șnur în talie, pentru susținere optimă!

Culoare:

Bleumarin / Roz fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţă la clor

Material ultra-rezistent la clor.

Informații tehnice

Tehnologie Aquaresist

Produsele cu eticheta AQUARESIST au garanția de a rezista la agresiunile clorului. Acestea îşi păstrează elasticitatea şi sunt rezistente la razele UV. Produs recomandat pentru practicare consecventă sau intensivă, în piscină.

Material

Echipa noastră de pasionați a dezvoltat un material pe bază de poliester şi a înlocuit fibrele de elastan cu o fibră din PBT, ceea ce conferă un minimum de elasticitate pentru a asigura confort şi, în acelaşi timp, pentru a asigura rezistenţa la clor. Acest fir PBT are şi avantajul de a se usca repede. Avantaje: culorile vor rezista mai mult timp (chiar şi culorile vii).

Căptușeală

Slip de înot cu căptușeală în față.

De ce costumul de baie nu mai este prevăzut cu sticker igienic?

Începând cu anul 2022, toate costumele noastre de baie Damă se vând fără sticker din plastic.Această decizie este bazată pe demersurile noastre de protejare a mediului înconjurător și limitarea utilizării de plastic. Astfel, nu vor mai fi folosiți 940 km de plastic în fiecare an. Având în vedere acest lucru, vă rugăm să probați costumele de baie doar peste lenjeria intimă personală. "

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 78% Polietilenă tereftalată, 22% Elastolefin Căptuşeala principală 100% Poliamidă Material principal: strat exterior 86% Polietilenă tereftalată, 14% Elastan

TESTE

Produsele cu eticheta Aquaresist sunt testate în tensiune ciclică repetată, într-un bazin cu apă cu clor timp de 240 de ore. Nu a fost observată nicio deterioare a elasticităţii pe parcursul testelor. Produsul rămâne intact spre deosebire de unul clasic.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Slip înot Kamyleon All TACH Albastru-Roz Damă
Slip înot Kamyleon All TACH Albastru-Roz Damă
Slip înot Kamyleon All TACH Albastru-Roz Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,87 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre