Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă

1999 LEI
8652713

Produs conceput pentru surf în valuri sub 1m (nivel începător).

Slip decupat, ce se înnoadă în lateral, pentru a nu aluneca sub acțiunea valurilor.

Culoare:

Roz coral fluorescent

Mărime: Ghid de mărimi
+ 19 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Design pentru o susţinere bună în valurile mici.

Informații tehnice

Surf practicat la nivel începător

Pentru practicare ocazională de surf, în valuri mici. Pentru începători. Utilizare în valuri mici. Echipa noastră a conceput o mare de costume adaptate practicării ocazionale de surf și conformației dumneavoastră.

Utilizare

Bustiera asigură susținere optimă în apă. În acest scop am realizat teste în valurile mării. Acest model este conceput pentru practicarea de surf, dar și de alte sporturi de apă: stand up paddle, windsurf, kite surf, înot etc.

Conformație

Acest slip cu noduri laterale poate fi purtat împreună cu sutienul de tip triunghiuri culisante. Esențial în garderoba de vară!
Croiala decupată asigură efect de picioare lungi. Slipul are talia joasă șiSe poate strânge în lateral, pentru a asigura stabilitate.

Test de susținere

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a rezista sub acțiunea valurilor. Pentru a le testa, facem apel la un grup de practicante de surf, cu conformaţii diferite, care să urmeze protocolul testelor în bazin în laboratoarele noastre de la Hendaye. Acest protocol are ca obiectiv reproducerea mişcărilor din timpul practicării de surf. Dacă rezultatele sunt bune, următoarea etapă este de a testa costumele de baie în mare.

Misiunea noastră

Lucrăm pentru a veni în sprijinul femeilor, astfel încât acestea să se simtă confortabil în costumele noastre de baie. Bustul nu este aplatizat, fesele nu sunt evidențiate, nivelul de acoperire variază. Misiunea noastră este să ajutăm fiecare femeie să își găsească un costum de baie adaptat conformației sale.

Căptușeală

Dispune de căptușeală, pentru a reduce efectul de transparenţă.

Reglare

Noduri laterale ce permit o reglare uşoară.

Mărime material uscat şi material ud

Pentru a asigura susținere în apă am ajustat modelele uscate, deoarece ude se lasă.Vă sfătuim să alegeţi mărimea potrivită. Costumul de înot trebuie să fie mulat atunci când îl probați, pentru a vă asigura susţinerea potrivită. Elastanul îi permite costumului să se lase în apă.

Doriți să schimbați costumul?

Dacă marimea sau modelul nu ți se potrivește, poți opta pentru returnarea produsului într-unul din magazinele noastre Decathlon. Vreți să schimbați produsul? O puteți face fără probleme, în magazinele Decathlon.

Renunțarea la stickerele din plastic de la costumele de baie damă

Începând cu anul 2022, toate costumele noastre de baie Damă se vând fără sticker din plastic. Această decizie este bazată pe demersurile noastre de protejare a mediului înconjurător și limitarea utilizării de plastic. Astfel, nu vor mai fi folosiți 940 km de plastic în fiecare an. Având în vedere acest lucru, vă rugăm să probați costumele de baie doar peste lenjeria intimă personală.

OLAIAN, marca Decathlon pentru surf

OLAIAN este noua marcă de surf și de bodyboard Decathlon, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, concepem într-o zi un costum de baie, apoi mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea în valuri.

Garanție

2 ani.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

Restricții de utilizare

Nu se recomandă utilizarea frecventă în apă cu clor.

TESTE

Produsul a fost testat în practică, la Hendaye şi a fost supus mai multor teste în laborator pentru a i se garanta calitatea. A fost supus la teste de elasticitate, stabilitate a materialului, rezistenţă generală la spălări repetate şi rezistenţă a culorilor la spălare, la apa de mare şi la cea cu clor, la expunerea la soare şi la lumină.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă
Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă
Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă
Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă
Slip cu nod SOFY Corai Fluo Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri