Reduceri
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"
SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"

SKATEBOARD COMPLET CP100 Arțar Mărimea 8"

39999 LEI −25%
29999 LEI
*De la 28.04.2023 până la 01.01.2026
8644582

Produs conceput pentru skateboarding street și în rampă. Skateboard integral din arțar, ideal pentru a progresa.

Skateboard complet CP100, 100% din arțar canadian FSC (rigiditate și pop). Această placă este ideală pentru utilizare street și în rampă (nivel începător).

Culoare:

BORDO

Mărime:

Ghid de mărimi
8"
Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Calitatea ricoșeului

Placă din 7 straturi de lemn, 100% arţar canadian. Lipici Henkel.

Precizie

Platformă 8" x 31,6". Concavitate medie, pentru manevrabilitate bună.

Calitatea deplasării

Skate adaptat pentru skateboarding pe mai multe suprafețe.

Capacitate de manipulare

Truck aluminiu, cauciuc dur 92A. Roată PU High Rebound 52 mm, 99A.

Informații tehnice

Placa skateboard COMPLETE 100

Dimensiuni: 8 x 31,6 inci, concavitate medie, Nose (față) și tail (spate) late și înclinate, pentru trickuri.Placa din 100% arțar canadian este foarte rezistentă.Lemnul de arțar canadian este cel mai adaptat pentru a realiza un skateboard: dur, dens, ușor.

Roţi şi rulmenţi

Roți 100% poliuretan, 52 mm duritate 99A. Aceste roți sunt ideale cu o utilizare a produsului în skatepark sau în stradă. Acestea sunt suficient de dure pentru a realiza powerslide-uri și destul de moi pentru a nu resimți vibrațiile provocate de asperitățile terenului.Skateboardul CP100 este prevăzut cu rulmenți ABEC7. Rulmenții merg mai bine după câteva ture cu skateboardul. Această placă este ideală pentru copiii de peste 12 ani, de nivel începător.

Truckuri (sistemul de fixare al roţilor)

Truckuri din aluminiu. Elemente din poliuretan (duritate 88A). Aceste truckuri sunt perfect adaptate pentru a realiza grind-uri. Dacă faceți multe grind-uri, vă recomandăm truck-urile FURY EVO 2. Acestea sunt montate pe skateboard-ul COMPLETE500 și sunt adaptate unei practicări intensive.

Placă cu impact redus asupra mediului

Lemnul este certificat FSC (Forest Stewardship Council). Certificare care asigură că pădurile din care provine lemnul sunt gestionate astfel încât să conserve diversitatea biologică și să aducă beneficii vieții populației și lucrătorilor locali, asigurând totodată viabilitatea economică.
Mai mult, folosim lipici de calitate înaltă pe bază de apă, care poluează mai puțin decât rășinile epoxidice.

Greutate

2,3 kg.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Înainte de lansarea produselor pe piață, ne asigurăm că acestea sunt calitative și rezistente, testându-le în laborator și în condiții reale de utilizare. Ambasadorii noștri sportivi testează produsele în condiții reale de practică, pentru a se adapta practicii sportive pentru care au fost concepute. Această colaborare strânsă cu ambasadorii, în timpul dezvoltării produselor, reprezintă un garant al calității.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Placă 100% Hardwood - From Sustainable Forestry Trucks 80% Aluminiu, 20% Oțel Roată 100% Poliuretan Rulment 100% Oțel Șurub 100% Oțel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi curat, ferit de lumină. A nu se folosi în contact cu apa și a nu se depozita într-un loc umed.

TESTE

Plăcile noastre sunt testate în laborator.Prin aceste teste se validează respectarea normelor europene relative la utilizarea plăcilor de skate, dar şi rezistenţa la uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

Aprobat de

Concepută și validată de către comunitatea de ambasadori și parteneri tehnici. Aceștia sunt pasionați de skateboarding din întrega lume, care lucrează la Decathlon.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri