KOROK

Set x 20 Mingi netede Hochei pe iarb─â FH500 Galben

39999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8664415

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de hochei pe iarbă, pe teren nisipos.

Minge pentru ├«nv─â┼úare ┼či antrenamente, pe nisip ┼či ├«n interior.

Culoare: Galben neon fluorescent

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort la contactul cu mingea

  Minge goală în interior, din PVC. Soft.

  Vitez─â

  Suprafaţă netedă ce asigură traiectorie optimă pe teren nisipos.

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere detaliat─â a produsului (1)

  PVC rotomulat. Goală în interior. Suprafaţă netedă.

  Greutate ┼či diametru

  Greutate: 160 g; Diametru: 74,8 mm.

  Produs validat de practican╚Ťi (1)

  Laura Nunnink [juc─âtoare a echipei na╚Ťionale a ╚Ü─ârilor de Jos, campioan─â european─â ├«n 2017, 2019 ╚Öi 2021, campioan─â mondial─â ├«n 2022, vicecampioan─â olimpic─â la Rio, campioan─â olimpic─â ├«n 2020 ╚Öi juc─âtoare a HC Den Bosch (╚Ü─ârile de Jos)], Jill Boon [fost c─âpitan ╚Öi 302 selec╚Ťii ├«n echipa na╚Ťional─â a Belgiei, campioan─â olimpic─â (Londra 2012), juc─âtoare a Royal Racing Club din Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [fost─â juc─âtoare a echipei na╚Ťionale a Spaniei, medaliat─â cu bronz la Cupa Mondial─â 2018 ╚Öi c├ó╚Ötig─âtoare a Campionatului European 2019

  Produs validat de practican╚Ťi (2)

  c─âpitan al Oranje-Rood (╚Ü─ârile de Jos)], Terrance Pieters [juc─âtor al echipei na╚Ťionale a ╚Ü─ârilor de Jos ╚Öi juc─âtor al echipei Kampong ( ╚Ü─ârile de Jos)], Victor Charlet [c─âpitanul echipei franceze, juc─âtor al echipei Waterloo Ducks (Belgia), Cupa Mondial─â 2018, 2023] ╚Öi Matt├ęo Desgouillons [juc─âtor al echipei franceze, juc─âtor al echipei La Gantoise (Belgia), Cupa Mondial─â 2023]

  Greutate ┼či diametru. Norm─â FIH

  Conform normelor FIH, mingea de hochei pe iarb─â trebuie s─â aib─â diametrul cuprins ├«ntre 71,3 ╚Öi 74,8 mm ┼či o greutate cuprins─â ├«ntre 156 ╚Öi 163 g. Exist─â mai multe tipuri de mingi: mingi ÔÇ×miniÔÇŁ, mingi standard, dar mai u╚Öoare, pentru ini╚Ťierea copiilor ╚Öi mingi ÔÇ×streetÔÇŁ, mai mici ╚Öi mai u╚Öoare, pentru practicarea ├«n gr─âdin─â, pe strad─â sau acas─â.

  Cum este conceput─â o minge de hochei?

  O minge de hochei este conceput─â din plastic. Aceasta poate fi plin─â sau goal─â ├«n interior. Pentru mingile de profesioni┼čti, centrul este ocupat de o plut─â sau cauciuc. ├Än func┼úie de materialul din plastic ┼či al nucleului, o minge va oferi o senza┼úie de duritate mai mult sau mai pu┼úin puternic─â ┼či va avea un rico┼čeu mai mult sau mai pu┼úin ├«nalt. Suprafa┼úa este neted─â sau alveolar─â.

  Ce minge pentru ce tip de teren?

  Mingea neted─â este adaptat─â terenurilor cu nisip. Mingea alveolar─â este adaptat─â terenurilor umede, deoarece asigur─â aderen┼ú─â pe suprafa┼úa de joc ┼či crosei.

  Minge pentru antrenament sau minge pentru meci?

  Spre deosebire de mingile de antrenament, mingile pentru meci asigură confort în contact cu mingea, traiectorie optimă și viteză.

  Detalii marc─â

  Minge conceput─â eco de c─âtre echipa de dezvoltatori de produs, compus─â din juc─âtori pasiona╚Ťi de hochei (╚Öefi de produs, designeri, ingineri, stili╚Öti, tehnicieni de prototip ╚Öi din laboratoare, dar ╚Öi de practican╚Ťi, precum Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Manuela Urroz, Thomas Briels, Victor Wegnez, Terrance Pieters, Victor Charlet ╚Öi Matt├ęo Desgouillons).

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte principal─â 100% Policlorur─â de vinil

  TESTE

  Produsele sunt testate ├«n laborator ┼či pe teren, ├«n condi┼úii reale de joc, de c─âtre echipa noastr─â.

  Aprobat de

  Jill Boon (Belgia), Lucie Breyne (Belgia), Tiphaine Duquesne (Belgia), Judith Vandermeiren (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Manuela Urroz (Chile), Laura Nunnink (╚Ü─ârile de Jos), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia), Terrance Pieters (╚Ü─ârile de Jos), Victor Charlet (Fran╚Ťa) ╚Öi Matt├ęo Desgouillons (Fran╚Ťa)

  Opinii clien╚Ťi