Set snorkeling mască Easybreath SNK500 + labe de înot Albastru Adulți

16999 LEI
8646025

Produs conceput pentru snorkeling. Mască Easybreath + labe de înot SNK 520 asortate. Set ușor de transportat în timpul vacanțelor la mare.

Set compus din labe de înot și mască Easybreath, ce se vinde cu o husă, pentru a facilita transportul. Set ideal pentru snorkeling la suprafață!

Culoare:

Albastru / Albastru mineral

Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Mască integrală anti-aburire, cu sistem de circulare a aerului.

Utilizare ușoară

Lama mică a labelor de înot facilitează intrarea în apă.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv, ce permite circularea aerului, pentru a evita aburirea.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Etanşeitate

Tub cu sistem Dry-Top, ce limitează pătrunderea apei prin partea superioară.

Informații tehnice

Mărimea măștii

Dacă alegeți o mărime între 36/37 și 40/41, masca va avea mărimea S/M, iar dacă alegeți mărimea 42/43 sau 46/47, masca va avea mărimea M/L. Produsul este disponibil în 3 mărimi care permit acoperirea a 90 % din tipurile de fețe. Pentru copii, alegeți mărimea XS. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L.

Ce este masca Easybreath ?

Masca Decathlon Easybreath 500 este a doua generație de mască snorkeling integrală, inventată de Decathlon. Aceasta are aceleași caracteristici ca vechiul model: câmp vizual 180°, anti-aburire, utilizare ușoară. În plus, noi am îmbunătățit rezistența măștii, confortul fustei și respirația, reducând efortul respirator cu 20%. De asemenea, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: „dry-top-release”. Nu veți mai avea senzația de respirație blocată.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe lentilă, pentru a ajunge la nas sau la gură prin valvele nazale. Acest aer proaspăt ajunge constant și limitează apariția aburirii. Aerul încărcat cu umiditate și CO2 este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii, care conduc acest aer în tub. Astfel, aerul este în mod constant reîmprospătat. Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea aerului cu cel poluat și a permite doar respirarea aerului proaspăt.

Pot folosi masca Easybreath 500 pentru scufundări ?

Masca Easybreath 500 nu este adaptată pentru scufundări. Volumul de aer conţinut în mască Easybreath este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, se recomandă decompresia, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

De ce să aleg masca Eaybreath în locul unei măști tradiționale ?

Masca Easybreath este ideală pentru persoanele care se tem să descopere lumea subacvatică cu un tub de snorkeling. Masca Easybreath este concepută pentru o activitate acvatică la suprafață. Aceasta permite respirația naturală nas-gură și un câmp vizual larg.

Pot purta masca Easybreath 500 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii. Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată în acest caz. Pentru o etanșeitate optimă, vă recomandăm să vă bărbieriți.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub atunci când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață, pentru a fi sigur că lăsați clapeta să coboare.

Pot purta masca Easybreath dacă port ochelari de vedere?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică o etanșeitate bună a măștii și deformează fusta măștii. Așadar, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere. Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii cu ajutorul unei ventuze. Astfel, puteți alege corecția pentru fiecare ochi (de la -1 la -6) și le puteți asambla în funcție de nevoie.

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! Evitați contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria ecranul. În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. Clătiți înainte de folosire. Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb! Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8520085.

Labe de înot

Botoșul labelor de înot poate fi complet închis în cazul labelor de înot cu botoși sau deschis și închis printr-o chingă reglabilă în cazul labelor de înot reglabile. Partea plată a labei de înot este scurtă, pentru a asigura un plus de putere.
Detaliu ingenios: cele două labe de înot pot fi prinse între ele (element de prindere situat pe fiecare labă de înot, în faţa degetelor mari), pentru a fi transportate mai uşor.

Greutate kit (mărimile 42/43)

Lungime: 53 cm. Lăţime: 21 cm. Grosime: 20 cm.

Garanție

2 ani

Greutate

36/37 : 1.203 kg
38/39 : 1.26 kg
40/41 : 1.318 kg
42/43 : 1.415 kg
44/45 : 1.49 kg
46/47 : 1.593 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 55% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 45% Polipropilenă Ambalaj 100% Polietilenă tereftalată Skirt 100% Silicon Ramă 100% Polipropilenă Tube 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Lens 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A se clăti cu apă curată după utilizare. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri